Witam. Mam problem z grą Fifa 15 na PC.
Gra jest oryginalna.
Gdy gram mecz nagle (raz w 30,40 a raz w 80 minucie) fifa mi się ścina. zanika dzwięk a obraz zacina się w jednym momencie. Spełniam wymagania w 100 %. oto mój sprzęt:
-Windows 7
-System 64-bitowy
-Procesor: Intel® Core™ i5-4440 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz
-Pamięć Ram: 16GB
-Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760
bardzo proszę o pomoc. ;)
spróbuj naprawić grę z poziomu origin
zrobiłem tak. i nic nie pomogło. zapomniałem dodać że to samo miałem w demo. proszę pomóżcie!
Dziwne, komputer nie można powiedzieć, że jest słaby. A spróbuj ustawić grafikę na najniższe wartości i wtedy zagraj. Pamiętam, jak kiedyś też tak miałem w ETS-ie 2. Okazało się, że to karta graficzna. Niedługo tak grałem, i poszedł procesor GPU. Ale spróbuj zrobić tak jak pisałem i zobaczymy, co wtedy będzie.
zrobiłem tak jak poradziłeś myślałem że podziała jak zagrałem 1 mecz i mnie nie wyrzuciło. Niestety podczas drugiego mnie już wyrzuciło standardowo. na dodatek dodam iż moja karta to GeForce 650. gra się ścina i gdy klikam ctrl.alt.delete wyskakuje mi program ea sports fifa 15 przestał działać.
Proszę mówcie swoje opinie na ten mój problem proszę!
Ale gra ścina się cały czas, czy tylko krótko przed wyłączeniem gry? Dziwne jest to, że z demo działo się to samo. Reinstalacja Origina nie pomogła, niższe ustawienia też nic nie dają. Raczej niemożliwe jest to, że kod gry został zepsuty, ponieważ to działo się w obu wersjach: demo i full version. Coś mi się zdaje, że uszkodzony jest komputer, ale nie jestem pewien. Wyłączenie programów działających w tle prawdopodobnie by nie pomogło, bo procesor sobie radzi z nawet większymi zadaniami. Ale dlaczego na początku pisałeś o karcie GF 760, a później o 650?
pomyliłem się. ;) Gra się ścina tylko raz jedno wielkie ścięcie przez które muszę wyłączyć grę. pomóżcie ! ;)
mam tak samo jak kolega makikaki wie ktoś o co może chodzić ? Może to wina plików fify ? Czy ktoś jeszcze ma taki problem ?
Witam. Też mam ten sam problem tylko przy fifie 15 demo po wybraniu języka gra zaczyna się uruchamiać poprzez filmik EA a tu nagle zacięło sie, wyskoczył jakiś błąd ,,program prZestał działać" mam z tym kłopot bo szukałem juŻ na różnych formułach a nawat na you tube i prubowałem robić to co proponowali ale nic z tego znowu to samo dziwi mnie to że EA robią tak dużo problemów z swoich produktów
http://help.ea.com/pl/article/welcome-to-the-new-and-improved-ea-help-center/
Polecam opcję "zadzwoń do mnie". Odezwali się w mojej sprawie po 2 godz. POMOGLI !!
Polecam rozwiązanie:
Panel Sterowania -> Programy i funkcje -> Włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows -> Rozwiń: Funkcje multimedialne -> Zaznacz "Windows Media Player"
Mam identycznie to samo... denerwujące niesamowicie. u mnie gram gram i w najlepszym przypadku wywali w 80 minucie tak samo przez jedno wielkie sciecie tylko czasem słychac dzwiek a czasem nie i biały ekran wyskakuje komunikat albo program FIfa 15 przestał działać lub sterownik karty graficznej nie odpowiada mam GTX 650