Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Fifa 14 problem z siecią

27.09.2013 19:12
1
zanonimizowany945666
1
Junior

Fifa 14 problem z siecią

Witam mam problem otóż kupiłem Fifę i zarejestrowałem się w systemie Orgin. Gra działa owszem ale nie mogę podczas rozgrywki grać przez sieć. Wyświetla mi się komunikat ,,Dziękujemy za zainteresowanie, ale nie masz wystarczających uprawnień do kożystania z usług o co chodzi? Mam 15 lat nwm czy ma to jakieś znaczenie. Z góry dzięki za pomoc:)

27.09.2013 19:47
Browar Drinker
2
odpowiedz
Browar Drinker
88
Szef wszystkich szefow

Kontaktuj się z supportem. Funkcje sieciowe w FIFIE działają osobom mającym przynajmniej 16 lat.

27.09.2013 21:27
3
odpowiedz
zanonimizowany945666
1
Junior

Ok dzięki. Ale na jakiej stronie mam napisać do ich supportu i co mam napisać dokładnie w zgłoszeniu?

27.09.2013 23:07
Browar Drinker
4
odpowiedz
Browar Drinker
88
Szef wszystkich szefow

https://help.ea.com/pl/contact-us/ask
Napisz na przykład, że pomyliłeś się wpisując swój wiek przy rejestracji konta i teraz nie możesz grać online. Nie powinni robić problemów ze zmianą daty urodzenia.

28.09.2013 08:20
5
odpowiedz
zanonimizowany945666
1
Junior

OK napisałem tam gdzie trzeba czyli tam w tym linku ale teraz pomyślicie że jestem kretynem ale tam wyskoczył mi komunikat że muszę przekształcić swoje konto Origin w EA zrobiłem tak myśląc że to konieczne i chyba skasowało mi się moje stare konto z FIFĄ czy mogę coś jeszcze zrobić aby je odzyskać. Z góry dzięki.

28.09.2013 09:42
6
odpowiedz
zanonimizowany945666
1
Junior

Tak wygląda cała sytuacja:
Witam kupiłem sobie grę FIFA 14 i zarejestrowałem się w systemie origin lecz pomyliłem się wpisując datę urodzenia przez co nie mogłem grać online. Wtedy napisałem na pewnym forum mój problem i jeden użytkownik odpwiedział mi że pod tym adresem dostanę pomoc [link] . Na tej stronie poproszono mnie o przekształcenie mojego konta w konto EA ja wykonałem polecenie lecz to najwyraźniej było założenie nowego konta na tym samym e-mailu na którym miałem stare konto na którym była FIFA 14. Od tamtego czasu nie mogę zagrać w FIFĘ czy mogę jakoś odzyskać stare konto albo dostać drugi klucz bo w tej chwili nie stać mnie na kupno 2-giej gry. Z góry dzięki za pomoc.

07.03.2014 19:31
7
odpowiedz
zanonimizowany982038
1
Junior

Proszę ci pomóż mi mam ten sam problem co mam zrobić człowieku ratuj !

Forum: Fifa 14 problem z siecią