Może mi ktoś , kto już gra wytłumaczyć jak wygląda kariera selekcjonera? z jakimi zespołami przjdzie nam grać i w jakie turnieje czy fazy grupowe przyjdzie nam zagrać. Trochę sceptycznie jestem nastawiony ponieważ fifa ma około 27 zespołów europejskich więc jestem bardzo ciekaw
Nie wiem czy jest jakiś osobny tryb z karierą reprezentacyjną, ale w karierze, przyszło mi grać Polską i póki co gram mecze eliminacyjne do mistrzostw świata. Pewnie mistrzostw europy nie ma, ale to tylko moje przypuszczenia.
no dokładnie o to mi chodzi , tylko jakie zespoły masz w grupie i jak wygląda dalsza przygoda z tą reprezentacją , np. wygram grupe eliminacyjnąi co dalej?
Grupy są nierzeczywiste. Grając Polską, w grupie mam Anglię, Szkocję, Czechy, Portugalię i jeszcze jakiś zespól o którym zapomniałem. Po wyjściu z grupy, zapewne będą mistrzostwa świata, tylko najpierw trzeba dojść w grze do 2014 roku. Są jeszcze pewnie mecze sparingowe. Póki co gram mecze grupowe, więc domyślam się jedynie co jest po grupach i MŚ, bo sam do końca nie wiem.