Kupiłem z allegro klucz do gry FIFA 13 za 28zł i jest w niej kilka braków a mianowicie nie mogę grać meczy towarzyskich (rankingowych) tylko mam do wyboru ze znajomym a nie ogólnie ze wszystkimi , mam tylko jezyk polski do wyboru tak że podczas wyboru komentarzu oraz brak możliwości wyboru kształtu murawy (wzorów) np. pasy , koła , grube kratki , cienikie itp... wie ktoś dlaczego gra jest aż tak okrojona?
no ale nigdzie nie było napisane że jest to okrojona wersja , można jakoś odblokować pozostałe elementy gry , jakiś pakiet dokupić?
Już znalazłem rozwiązanie , szkoda tylko że na tym forum siedzą jeszcze takie głąby jak karelpeter i nabijają sobie beznadziejnie posty
opcje wyboru murawy jak i jej zużycia są dostępne w "ustawieniach gry" ale najpierw trzeba wybrać "szybki mecz" i tam wejść w ustawienia , trochę niewygodne to będzie grając w karierze ale grunt że jest rozwiązanie , jeżeli chodzi o brak języka angielskiego to wystarczyło go dograć z płyty a jeżeli chodzi o mecze rankingowe , tak że są dostępne w trybie "sezony"