Na origin jest promocja na Fife12. Jej koszt to tylko 35.60 zł :D Chcę kupić, ale z karty kredytowej i PP skorzystać nie mogę. Mogę natomiast zrobić przelew na Twoje konto bankowe a Ty w moim imieniu kupisz mi grę :D Naturalnie podam dane do mojego konta Origin które aktualnie jest puste ;) Pomoże ktoś?
A dlaczego nie możesz doładować paypala? Nie musiałbyś czekać do jutra aż u kogoś przelew zaksięguje.
Czemu nie kupisz sobie klucza na Allegro http://www.allegro.pl/fifa-12-cd-key-klucz-do-gry-w-origin-i2281888750.html ?
Mógłbym ci kupić pod warunkiem że ty pierwszy wpłacisz pieniądze i wyślesz mi skan przelewu, oczywiście z banku lub poczty, nie przyjmuję screenshotów z bankowości internetowej.
Btw, skąd gościu z aukcji na Allegro ma te klucze ? Wydawało mi się że gra automatycznie aktywuje się na koncie z którego dokonuje się zakupu ?
Jakby co pisz na adres [email protected]
Zrobiłem wplate PP blyzkawiczna i cos dlugo pieniedzy nie ma... Niby wszytsko zrobilem jak trzeba ale w PP mam podane imie i nazwisko a w banku jest imie drugie imie i nazwisko... moga byc problemy?
UWAGA: Ze względów bezpieczeństwa doładować możesz jedynie WŁASNE konto PayPal i tylko z WŁASNEGO rachunku bankowego. Jeśli imię i nazwisko, na które otwarto rachunek bankowy, są niezgodne z imieniem i nazwiskiem posiadacza konta PayPal, błyskawiczne doładowanie konta PayPal nie powiedzie się. Pieniądze (kwota doładowania) zostaną zwrócone w ciągu 6 dni roboczych na rachunek bankowy, z którego zlecono przelew. O ewentualnym zwrocie powiadomimy Cię w wiadomości e-mail.
OK DZIEWCZYNA MI NAPRAWIŁA