Gram już chyba z tydzień w fallouta 3,ale fabuła ma się ku końcowi.Chciałbym kupić NV ale nie wiem czy warto.
Czy mapa jest większa,mniejsza,taka sama jak w 3 ?
Czy są w tej części takie małe poukrywane schrony ?
Na ile starcza ? (wszystkie zadania,odkrycia miejsc itp)
Jaki lvl max ?
Sam nie grałem, wiec Ci nie odpowiem na powyższe pytania, ale z wypowiedzi znajomych wiem na pewno - warto, jeżeli lubisz takie klimaty :)
Czy mapa jest większa,mniejsza,taka sama jak w 3 ?
nie grałem dużo w F3, bo gra mnie szybko znudziłą, moim zdaniem FNV jest dużo dużo lepszy, ale mniej więcej podobne wielkości
Czy są w tej części takie małe poukrywane schrony ?
tak są vaulty
Na ile starcza ? (wszystkie zadania,odkrycia miejsc itp)
wszystkiego na pewno nie odkryłem, ale robiłem dużo zadań pobocznych (nie wszystkie) i gierkę ukończyłem po 54.4h tak steam mówi ;)
Jaki lvl max ?
20 bodajże, zaznaczam że grałem bez DLC, jakieś DLC chyba to podnosi
Myślę że warto napewno.Gram w Fallouta 3 już od dłuższego czasu,zrobiłem dużo zadań pobocznych,główny wątek,teraz gram w dodatki.Gra tak mnie wciągnęła że Fallout New Vegas kupię napewno.Tylko poczekam,ponieważ podobno w przyszłym roku (luty?) ma się ukazać edycja FNV razem z dodatkami. Mam nadzieję że też i w Polsce. Recenzje i opinie graczy o FNV są bardzo dobre,więc nie ma co się zastanawiać,powtórzę jeśli o mnie chodzi to warto zdecydowanie.Pozdrawiam.
Poczekaj. Za 3-4 miesiące wyjdzie wersja Ultimate czy jakoś tak. Będzie zawierała podstawkę i wszystkie dodatki.