... siema czy są jakieś patche poprawiające optymalizację i błęd ygry bo niewytrzymam. Gra nie ścina chwile zaraz jakieś małe lagi i znowu płynnie zależnie od lokacji albo koleś strzela ale nie ma broni w ręce,
możecie coś poradzić. THX
Kategoria --> cRPG.
Patche same się ściągają, jeżeli masz oryginalną grę.
dobra ale ta gra i tak nie ma za wspaniałej grafiki nic mi sie nie ściąga jakie są te patchy?
Steam sam aktualizuje grę. Jeżeli nic się nie ściąga, to widocznie masz najnowszą dostępną wersję.
a gra może źle chodzić dlatego, ze próbujesz ją odpalić na laptopie nie przystosowanym do grania.
nie chodzi tak źle tylko np w niektórych miejscach zwolni i tyle
Mi gra się ścinała w kilku miejscach gdzie zaczynała się nagła rozwałka w dużej ilości. Np. w Krypcie 11 po... kto grał to wie w którym momencie. To samo bywało po stronie NCR przy potyczkach z dużą ilością Legionistów. Trochę śmiech na sali bo sprzęt z naddatkiem spełnia zalecane wymagania.
Gra w sumie chodzi ok choć faktycznie, jak na tak przeciętny wygląd to powinna chodzić bez zająknięcia niezależnie od wszystkiego. F3 gorzej nie wyglądał - chodził idealnie a grałem na słabszej grafie niż mam obecnie.