Witam. Zapraszam na moją stronę o grach, na której znajdziesz informacje i wiadomości ze świata gier oraz listę gier i wymagania sprzętowe na PC. Aktualnie trwa nabór na współpracowników/pomocników do pisania itd, więc jeśli interesujesz się grami i chciałbyś/a się sprawdzić, to napisz na priv albo GG 35853449 :)
STRONA ---> www.gry-live.pl
Nic ciekawego. Szata graficzna zresztą, to strasznie niska półka.
Właśnie, po co mam korzystać z jakiegoś "portalu o grach" prowadzonych przez amatorów, skoro jest GOL?
Jest GOL, jest gram, jest poly i kilka innych wyjadaczy w dziennikarstwie growym, siedzących w tym od lat. Jeśli ktoś chce dołączyć do takich stron jak w [1], traktowałbym to raczej jako swego rodzaju praktyki, zawsze można potem coś wpisać do CV aplikując o pierwszą pracę w czymś większym.
ty poważnie z tym portalem?
gra Moto GP 13 warta jest swojej uwagi dlatego, opowiem wam o grze która swoją recenzje w Polsce miała 25 lipca 2014 a jest nią MotoGP 13
To mi wystarczy, dziękuję. Poza tym recenzja która ma 4 zdania? Please....
Liczą się chęci, a strona jest całkiem fajna, jak na amatora. Jednak dlaczego nie ma tam nic o starszych grach? W większości publikujesz tam "nowości ze świata gier", a coś sprzed chociaż 5 lat urozmaiciłoby tę stronę.
Niemniej jednak, wcale nie jest ona taka zła.
Nie jest to GOL i nigdy nie będzie- czytaliście opis GOL'a ? pracuje ok. 100 pracowników, nie rozumiem porównania do takich stron, poza tym podzielam zdanie kylo19 o wiele ciekawiej jest jak ktoś trafi poprzez treść- docenia to średnio 1/1000 :D (kylo19 - tak, jesteś wyjątkowy haha) więc o czym my tu gadamy
Zobaczyłem to partactwo w pisowni i wyszedłem ze strony. Chłopie, próbujesz prowadzić portal o grach, próbujesz pisać jakieś artykuły, a nie znasz podstawowych zasad pisowni! Jeśli nie potrafisz pisać, to zwyczajnie się za to nie bierz!
Zgadzam się z przedmówcą. Trudno jest prowadzić taką stronę, jak się ewidentnie nie umie (jeszcze?) dobrze pisać... Sorry, ale taka prawda. Może i nie ma jakiejś tragedii, ale niestety nie czyta się tego dobrze, a to jest podstawa, jeśli się chce wgl. w coś takiego bawić. Treść jest ważna, ale przedstawiona w nieumiejętny sposób, absolutnie traci na znaczeniu i odpycha od siebie potencjalnego czytelnika.
Doceniam chęci, ale musisz popracować nad pisownią. Bez tego nie ma mowy o jakimkolwiek zainteresowaniu twoją stroną.
Wiem o tym, ale jest dość wartościowej treści, tylko gorzej z populacją
Nie wzoruj się na portalu gol. Sam nie stworzysz strony z newsami. Ludzie wybiorą Gola bo jest dużo, CZĘSTO i SYSTEMATYCZNIE. Zdołasz dodawać wpis co 1h ?
Do tego to wygląda tak, że czytasz jakiś news z innej strony, próbujesz to ubrać nieudolnie w spójne słowa i wychodzi jakiś niezrozumiały bełkot. Trzeba czytać po 3 razy zdanie, aby zrozumieć co autor miał na myśli...
-Czytaj więcej książek.
Plus za starania.
Pisz recenzje gier, w które grasz - najlepiej nowości.
Kolejna ciekawa produkcja od studia From Software, mowa tutaj o typowym RPG akcji Bloodborne . Studio te ma na swoim koncie wiele udanych tytułów jak m.in Demon’s Souls czy Dark Souls . Bloodborne to coś nowego, innego niż poprzednie tytuły, nie będzie to z pewnością odgrzewany kotlet, a prędzej coś na wzór serii Dark Souls.
mhm, cool story bro :)