Witajcie !
Mam problem, wczoraj wypłaciłem z expekt.com 300zł, po wypłacie zostało mi tam 80zł które wczoraj też przegrałem.
Nie dostałem żadnego potwierdzenia w e-mailu że moja wypłata została zrealizowana, dzisiaj jednak patrzę a na expekcie pojawiło się 200zł i wiadomość od Polskiego supportu w moim mailu w którym napisane było "undefined" i nic więcej, czy więc możliwe jest że moja wypłata została zrealizowana i dojdzie na moje konto a to 200zł które mam dzisiaj jest darmowe ? ew. jakiś błąd ich systemu dzięki któremu wyszedłem na + ?
U nich nie ma czegoś takiego jak błąd systemu na pewno by sobie na to nie pozwolili, jeśli wypłaciłeś a kase nadal masz na koncie to pewnie coś źle zrobiłeś.
Tak, tylko miałem 380zł z tego 300zł wypłaciłem a 80 potem przegrałem a dziś na koncie mam 200zł a powinienem mieć 300 skoro wypłacone pieniądze wróciły na konto w expekt tak ?
Właśnie zapytałem, przed chwilą dostałem potwierdzenie wypłaty moich 300zł które wypłaciłem wczoraj a 200zł które dostałem dziś nadal jest na koncie w expekt, tak więc to chyba ich błąd i ja na tym zyskałem :P a powiedzcie mi co znaczy undefined ?
EDIT. Pawloki--> raczej nie, dużo obstawiam i wygrywam, nawet do 10 zakładów dziennie wygranych więc może wygrałem nieświadomie jakiś konkurs ?
A zapomniałem np. jak w bet-at-home wypłacasz kasę to zniknie ona dopiero z twojego konta jak ktoś z ich pracowników przeleje na twoje konto w banku więc w expekt może być podobnie.
Właśnie zapytałem, przed chwilą dostałem potwierdzenie wypłaty moich 300zł które wypłaciłem wczoraj a 200zł które dostałem dziś nadal jest na koncie w expekt
A to już o to 200 zł nie mogłeś zapytać? Z bukami lepiej nie cwaniakuj.