Gdzieś ostatnio w Internetach widziałem reklamę jakiejś stacji, że niby przez weekend miała być relacja na żywo z jakiegoś turnieju/mistrzostw w jakąs grę komputerową. Niestety nie pamiętam co to za stacja ani co to za turniej ani co to za stacja :D
Ale teraz mi się przypomniało i nie moge nigdzie znaleźć :/
Ktoś kojarzy co gdzie jak ?
Polsat Viassat Explorer. Dziś o 21 cs go ale wydaje mi się ze to tylko pół godziny będzie.
Polsat Viassat Explorer
Nawet nie wiedziałem, że mam taki kanał :O
Nigdy nie oglądałemm więc chętnie zobacze :)
Pierwszy raz w tv na 42' ogladam kantera :) super sprawa. Nawet komentarz izaka i dzieciola mi się podoba.
Wypas, oglądam :D
Zaraz będzie kolejna mapa. Miejmy nadzieję że już ostatnia :) gramy do dwóch wygranych map. Pierwsza dla polskiego Vexed.
Tv trochę pozno się obudziło. Teraz twitch ma dużą przewagę bo jest interaktywny.
A miało być pół godziny ;) nigdy bym nie przypuszczal że będę kiedyś CSa oglądał. I to w TV :D
Dobry mecz i dobre miejsce żeby się zakochać w kanterze.
widziałem to gdzieś na polsacie .To jest jeszcze nudniejsze niż bejsbol. Komentatorzy to chyba biorą dużą kasę za komentowanie. Jaka szanująca się telewizja pokaże coś takiego? No jasne polszmat najgorsza telewizja. Zaraz po Pucharze Świata w Rugby pieprzne ten polszmat i przechodzę do jedynej mającej sens stacji czyli NC+