Dlaczego TVP puszcza taka sieczke, zamiast czegos normalnego. Daliby chociaz tegoroczny Jarocin, lub cos ZNACZNIE lepszego.
Rozumiem, ze to cos jest oplacane z tak reklamowanego przez publiczna TV abonamentu?
Też się zastanawiam, co to jest. Jak "śpiewał" jakiś czarnoskóry mężczyzna, to się zastanawiałem, czy to jest śpiewanie czy coś innego. Mnie się to nie podoba, ale jak ktoś tego lubi słuchać, to proszę bardzo :)
spieprzaj brudasie. jarocinów się zachciało...
A czego się spodziewałeś? Dzisiejsza młodzież(żeby nie było - sam mam 16 lat - pomimo tego nie słucham takiej muzyki) słucha tego typu muzyki, więc to puszczają, bo teraz coraz częściej media chcą trafić do młodego odbiorcy. Jasne, zdarzają się ludzie w wieku nastoletnim, którzy słuchają innej muzyki - wcale nie twierdzę, że takich nie ma ale mam wrażenie, że ci nie słuchający tego typu muzyki są w - może niekoniecznie zastraszającej - mniejszości.
Pamiętaj jednak o tym, że gusta są jak otwór w pewnej części ciała - każdy ma swój.
Z tą imprezą jest o tyle ciekawie, że TVP nie miała zamiaru bawić w jej pokazywanie. Przez to nie odbyłaby się w ogóle, a to wywołało niezadowolenie młodzieży w Inowrocławiu:
"Tegoroczny cykl koncertów "Hity na czasie" miał odbyć się 10 lipca 2011 roku. Jednak z powodu wycofania się z projektu Telewizji Polskiej odwołano imprezę, co wywołało protesty młodych mieszkańców. Ostatecznie, w krótkim okresie, udało się przywrócić koncert dla Inowrocławia."
za DVBNews.pl
[5]
co za stek bzdur. nie tylko młodzież, ale ogółem pewnie jakieś 90% społeczeństwa słucha jedynie tego co leci w radiu i telewizji (i co ważniejsze - jest im z tym dobrze). ty za to pewnie słuchasz radiohead, nirvany czy metallici i myślisz, że jesteś jakiś wielce alternatywny z bardzo wysublimowanym gustem.
eska jest beznadziejna ma jedynie pozytywnie pokręconych prowadzących (104.9 Wrocław)
Ostatnio jeśli już musi lecieć radio to Aplauz albo Traffic
[8]wiedeński kurier>
czyli jednak jestem 'alternatywny' i to jeszcze bardziej niż myślałem :P. Tak jak pisałem w [5] - gusta są jak otwór w pewnej części ciała - każdy ma swój. Nie słucham Eski i muzyki, którą tam puszczają, ponieważ po prostu nie przypadła mi do gustu ale wcale nie czuję się z tego powodu jakiś lepszy. Każdy słucha takiej muzyki jaka mu się podoba.
Tunein radio na iphone/ipada i wlasciwie problem "czego sluchac" znika.
Macie ludzie problem. Jak ktoś wyżej wspomniał, są różne gusta. Nie podoba się, to nie oglądasz. Z reszta czy to takie fajne słuchać na okrągło ambitnych utworów rockowych itp.? Ja tam koncert z chęcią oglądnąłem w TV, aby się odmóżdżyć. Przynajmniej większość śpiewała na żywo, nie z playbacku.
Z reszta czy to takie fajne słuchać na okrągło ambitnych utworów rockowych itp.?
Zdecydowanie tak. Wolę to niż jakieś śmieszne wynaturzenia muzyczne dla dresiarzy czy gimnazjalistów.
ale sa rozne gatunki muzyczne i jeden lubi to, drugi tamto. A ci ktorzy sie zamykaja na jeden gatunek to ignoranci i taka jest prawda
Zdecydowanie tak. Wolę to niż jakieś śmieszne wynaturzenia muzyczne dla dresiarzy czy gimnazjalistów.
level-up w tescie na bycie zadufanym w sobie brudasem
[14]Valem>
no dobra ale ktoś lubi np. tylko jazz? I co wtedy? Ma słuchać utworów z innych gatunków na siłę, tylko po to, żeby nie być nazwanym ignorantem?
No offence ofc
Z reszta czy to takie fajne słuchać na okrągło ambitnych utworów rockowych itp.?
Od kiedy to rockowe utwory są ambitne? Takich jest nie wiele, a w większości te utwory to to samo.
[17]
oczywiscie ze sluchac nie musi ale NIE MA PRAWA krytykowac innych gatunkow, tak jak tu niektorzy robia
[19]Valem>
w tej kwestii w takim razie się zgadzamy, bo też tak uważam. Po prostu źle Cię zrozumiałem.