Battlefield 3 rozdają za darmoszke na Originie. Coraz bardziej mi się ta ich akcja podoba :)
Ciekawe co będzie następne :)
Rozpędza? Z całej puli gier dają wszystko co było wcześniej w bundlu. Nie chce mi się wierzyć, że jest na świecie ktoś, kto tego BF3 nie ma. Dragon Age, spoko, Mass Effect, fantastycznie. Ale BF do którego częściej będziesz kupował dodatki niż grał?!
Czy ja dobrze pamietam, ze B3 mozna bylo dostac za bezcen na humble bundle przy jednej okazji i hmm jeszcze byl jakis okres wczesniej, ze tez mozna bylo za darmo dostac?
[2]
O wlasnie kto jeszcze twierdzi, ze beda wszystkie gry z bundle? Ja bym obstawial, ze dadza gry z najwieksza iloscia DLC jednak w tej chwili ciezko wybrac cos co ma malo DLC w praktyce.
Coś ciekawego to może będzie jak "rozdadzą" już wszystkie gry z Origin Humble Bundle. Oczywiście pomijam fakt pierdyliarda dlc do Battlefielda 3.
Rozdawali też za darmo przy okazji spieprzonej premiery Sim City. Szkoda, ze nie można wziąć kilkakrotnie, rozdałbym jeszcze z czterem znajomym żulikom z osiedla, bo chyba tylko oni jeszcze nie mają swojego egzemplarza BF3.
No patrzcie, a ja Bf3 nie posiadałem, a teraz mam za darmochę i bardzo mnie to cieszy.
No to widzisz, bylo was pieciu w calej Polsce a teraz jest czterech.
Battelfield byl w Bundlu za 16zl.
Dla kazdego z Was dla ktorego to jest darmo i kazdy to ma proponuje zeby mi przelal na konto ta sume pieniedzy.
@Stra Moldas
Na urodziny czy święta często dostaje się sweterki, skarpety, krawaty i różne takie pierdoły. Wypada podziękować co nie znaczy, że naprawdę cieszymy się prezentem. Przecież tutaj to jest po prostu promocja Origina oraz mnóstwo potencjalnych klientów do zakupu DLC oraz innych tytułów. Przypomina mi to wypowiedź z forum "ah ktos robił giveawaya a wy narzekacie, pewnie coś sie stało" po tym jak w podejrzanym wątku jakiś "Pan Stefan" nie dał żadnego klucza.
Dragon Age za darmo dawali?! Eh gry nie kupię, bo to dla mnie taki kot w worku- nie wiem czy mi się spodoba- ale za darmo? Damn...