Dziwny problem z ginącym zasięgiem.

Mobile
Odpowiedz
25.06.2011 15:29
quaku
1
odpowiedz
quaku
76
Generał

Dziwny problem z ginącym zasięgiem.

Od dwóch dni mam bardzo dziwny problem. Mam telefon w T-Mobile. Problem zaczął się wraz z tym, jak zadzwoniła do mnie konsultantka z Play z którą miałem ustalić szczegóły co do umowy, z racji tego, że przechodzę do nich. W całym mieszkaniu po niecałych 30 sekundach od odebrania rozmowy przychodzącej, tracę zasięg i mnie rozłącza. Dzieje się to gdy dzwonią do mnie numery ze wszystkich sieci. Próbowałem trzech telefonów, historią się powtarzała. To spisek pewnie, co? Poważnie mówiąc: co to może być?

25.06.2011 15:51
2
odpowiedz
Apocaliptiq
168
Legend

Może to nie ma związku z tym co opisałeś tylko burza uszkodziła nadajnik?

U mnie od dłuższego czasu na telefonie wyświetla się miejscowość oddalona o prawie 25km, czasem 'złapie' coś bliżej.

Generalnie problem z zasięgiem. Ale w moim przypadku mowa o Plusie.

25.06.2011 20:13
3
odpowiedz
zanonimizowany789322
28
Senator

Była burza w twojej okolicy? Pewnie przez to. Też miałem problem z zasięgiem, kiedy ostatnio w Rybniku była burza. Też jestem w T-Mobile.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl