Przed chwila dostałem takiego oto maila:
"Your password will expire in 3 Days Would you like to change it *Fill below to validate your e-mail.Send response to the email below
Name:
Username:
Email Address:
Password:
New Password:
Phone number;
Thanks
System Administrator
[email protected]"
Jakiś wyłudzacz hasła czy ki diabeł? Wysłane z adresu [email protected]... Domyslam sie, ze z Peru
nie, to gmail prosi o twoje haslo
po ch ten watek?
niesamowita historia
Seems legit! Smialo podaj wszystko o co prosza, mozesz tez dodac numer konta w banku i dane do logowania.
Fake. Administratorzy gmail zawsze prosze o rozmiar buta.
Ej jesteście nie mili
Ej jesteście niemili
Zdanie zaczyna sie z dużej litery burolu.
Btw sam lubisz anal
Wybacz, przepraszam za kolegów. Fakt są niemili.
Jednak u niektórych bycie miłym dla innych zaczyna się od pewnego poziomu IQ.
spoiler start
Student? OMG... Przyszłość narodu...
spoiler stop
[13] do tego ten fakt podkreśla w co drugim poście traktując innych z góry bo są młodsi.
[12][11]
to co napisalem nie bylo zdaniem krowi odbycie!
tylko ciagiem slow
Zdanie zaczyna sie z dużej litery burolu.
Ludzie narodowości chłopskiej chyba nigdy nie nauczą się języka polskiego. Wersja poprawna: "dużą (wielką) literą" albo ewentualnie "od dużej litery".
Delstar, wiemy ze nami gardzisz, czujesz sie lepszy od 'polaczkow', i w ogole. Zrob zatem sobie i nam przysluge, i odejdz z tego forum, co sie bedziesz tak z nami meczyl...
Wszystkim ulzy.
A skąd wiadomo, że to nie jest wiadomość od Paragwajskiego oddziału Gmaila?
Może po coś im Twoje dane!? Lepiej podaj!
[20]
Mi jest smutno patrzac na to jak wy siebie nawzajem traktujecie i jak nienawisc promujecie myslac, ze im wiecej nienawisci tym wiekszy kozak. "A moze ktos skopiuje i moj tekst bedzie slawny a ja dumny, taki madry ze bylem w stanie wymyslec taki tekst".
I tak! Gardze nienawiscia i ludzmi z ta brzydka cecha.
Delestar szacun, że jeszcze nie powiedziałeś nic o polaczkach, polactwie czy czymś takim... To do Ciebie niepodobne.
Gdzie tu widzisz nienawiść? Ja bym to określił jako szyderstwo.
Nienawiść i pogarda to raczej znajduję się w Twoich postach.
[23]
Te forum juz nie rozni sie niczym od onetowego. Przelec sobie watki to moze oczy ci sie otworza. Chyba, ze juz masz tak zaropiale nienawiscia ,ze nic nie zobaczysz.
U was to juz nie jest tylko wysmiewanie, szyderstwo - to juz przerodzilo sie w nienawisc.
Nienawiść i pogarda to raczej znajduję się w Twoich postach. I tak! Gardze nienawiscia i ludzmi z ta brzydka cecha.
Ale nie martw sie. To nie tylko na tym forum. Ludzie juz wogole sa przesiaknieci nienawiscia do siebie.
Nienawiść i pogarda to raczej znajduję się w Twoich postach.
Ja bym to nazwal polactwem (tym prawdziwym, a nie losowym wrzutem). Ahhh te stare watki Delstara w stylu "ja jestem w JUESEJ a wy nie!". Zapomnial wol jak cieleciem byl :)
Jestem na forum od 2007 roku i kurde jakoś ciężko mi porównać Gola do onetu...
Co prawda zdarzy się jakiś ciężki typ/troll/idiota ale tacy ludzie są w mniejszości.
Nie wiem jaki masz problem z tą nienawiścią, widzisz ją wszędzie oprócz siebie. Nie podoba Ci się to zmień forum. Mało masz stron www w tym Twoim USA? My polactwo mamy małe Internety, ale Ty przecież jesteś lepszy niż my...
Wiesz stary to, że kilka osób wytknęło Ci, że jesteś głupi to nie oznacza, że na golu panuje nienawiść.
PS. Też jestem za tym abyś usunął konto, wyjechałeś z kraju to zrób nam jeszcze jedną przysługę i będzie dobrze.
U was to juz nie jest tylko wysmiewanie, szyderstwo - to juz przerodzilo sie w nienawisc.
niby gdzie nienawisc, wysmiewanie i szyderstwo? ktos z obrazanych/obrazajacych w ogole bierze nasze wymiany slowne jako obrazliwe? przeciez wymiana zdan jest tutaj przesmiewcza\satyryczna.
przynajmniej ja nie odnioslem wrazenia nienawisci w tych postach, a raczej satyre. Dopiero ty przyszedles tutaj z buractwem i chamstwem
Chcialbym potwierdzic, ze e-mail jest legit. Do tego za prawdomownosc dostalem milion dolarow!! Jeszcze nie wiem co zrobie z taka kasą! Pewnie przepije. Bedzie picia do konca zycia!
[29]
Zainwestuj w kopalnie diamentow w Nigerii. Mam akurat jedna na zbyciu - kosztuje idealnie milion USD. Nie mozesz przegapic takiej okazji!
delstar za to promuje głupotę, jest wręcz jej ambasadorem... i to taką hamerykańską głupotę w stylu "a to Wielka Brytania nie jest kontynentem?"
sir Qverty - wiedziałem, że do najbystrzejszych nie należysz, ale bez przesady.