Wczoraj to w zetce słyszałem i muszę przyznać że wywołują one u mnie jakiś dziwny niepokój(żeby nie powiedzieć strach).Według jednej z teorii są to dźwięki apokalipsy .................
http://www.youtube.com/watch?v=if1Y2_VjocI&list=FLYAPZm5Y5ZIHTFeL65tKueQ&index=1&feature=plpp_video
Dla mnie jest to tak samo wiarygodne jak te całe illuminati. Banda ludzi z klapkami na oczach nakręca się wzajemnie.
Różne rządowe i pozarządowe agencje odnotowują dzień w dzień większość wstrząsów sejsmicznych, wyładowań elektrycznych, statków poruszających się w przestrzeni powietrznej na całym świecie, a świadkami przerażających dźwięków są anonimowi internauci.
Stara sprawa, sprzed dwóch miesięcy :P Ale cośmusi w tym być. Na yt jest od groma takich filmów i niketóre dźwięki nie są w ogóle podobne do tych z filmu Red State :)
A czy przypadkiem twórca filmiku z Kijowa nie napisał, że coś w metrze robili i stąd te dźwięki? Gdzieś coś mi się o uszy obiło.
edit. Teraz dopiero wszedłem w link z [2], pytania nie było. :)
Dzwięki? Na całym świecie? Na youtubie? I jeszcze takie ładne, modulowane, nastrojem do horroru pasujące?
Litości :D :D
Viralek do jakiegoś filmu jak ***j.
Przecież to fake jest. Nie ma się czego bać ani czym podniecać. Dźwięki pochodzą z filmu Wojna Światów.
Dzisiaj słyszałem podobne dźwięki... pochodzące z pobliskiej budowy(a dokładniej remontu drogi).