mam problem. otóż kupiłem na allegro cs:go z kontem steam (automat). Konto jak widać bylo uzywane, ale nie w tym problem. Mam dziwna walute na steam (podejrzewam, ze rosyjska) i bardzo chciałbym ja zmienic na euro, szukalem na innych forach, ale nie moge znaleźć. Jeśli ktoś wie jak to zmienić niech mi powie a będę bardzo wdzięczny. W załączniku podaje jak wygląda symbol waluty.
Tak to jest jak się ruskie konta po taniości na allegro kupuje.
pokierujesz mnie jak zmienić region ?
Te 0,80 rubla nie ma żadnej wartości, pewnie wartość tego w złotówkach to mniej niż 0.01 groszy.
jak juz mowilem cs byl kupowany z automatu wiec nie bylo to z mojej winy.
"jak juz mowilem cs byl kupowany z automatu wiec nie bylo to z mojej winy."
Przepraszam bardzo. Kupujesz po taniości na Allegro i dziwisz się, że to ruskie konto? I mówisz, że to nie twoja wina?
moze tak, moze nie, nieważne nakieruje mnie ktoś jak zmienić region ?
Region mam ustawiony na Gorzów, waluta dalej ta sama...
Ktos nie dawno miał ten sam problem. Najprawdopodobniej konto założone w regionie RU ma na stale przypisane ruble (Nie wiem jak jest z innymi regionami) . Raczej nie możesz nic z tym zrobić. I tak z ciekawości: Ile dałeś za to konto?
24zł
Te pieniądze są w twoim portfelu Steam. Waluty nie zmienisz, wydać możesz wchodząc na ruską stronę Steama. Tego (tzn. kupować gier na stronie Steama innego kraju niż tam, gdzie aktualnie przebywasz wg IP) jednak legalnie nie wolno robić i mogą ci zablokować konto.
Jesteś głupi i kupiłeś jakieś gówniane ruskie konto. Normalny człowiek kupiłby zwykły klucz i przypisał do swojego WŁASNEGO konta.
Juz nie mozesz, Putin nasle kgb jak bedzie widzial ze cos kombinujesz.
na pewno pomorze :)
wchodzisz w Steam i klikasz prawy górny róg swój nick potem dane konta
następnie tu wybierasz polska i wypełniasz wszystkie okna i zapisz i masz euro
Mam nadzieję ,że pomogłem
Ciekawe za ile czasu GrubsoniXXX napisze na forum "ukradli/zbanowali mi konto" bo tak najczesciej konczy sie kupowanie gotowych kont :)