http://pl.wikipedia.org/wiki/Cthulhu
Według opowiadań Lovecrafta największą aktywność Cthulhu wykazuje pomiędzy 28 lutego a 2 kwietnia oraz w nocy z 22 na 23 marca.
Dajcie jutro znać, jeśli wydarzy się coś niezwykłego.
Strzeżcie się.
Wszystko fajnie, ale w Polsce to raczej aktywności Wielkiego Przedwiecznego nie zanotujemy.
Trochę stąd daleko do wybrzeży Pacyfiku.
Jako oddany czciciel Wielkiego Cthulhu czuję się bezpieczny. W końcu zakreśliłem go na wyborach prezydenckich.
Mephistopheles >>> Witaj współwyznawco! ;D
Pozdrawiam Was, o mroczni czciciele Wielkiego Cthulhu.
spoiler start
Dziś w nocy nie śpię. :P
spoiler stop
Ooo, Wielki Przedwieczny, przybywaj !!! :)
Ps. Też głosowałem na mniejsze zło z mackami :)
Hastur ?
ako oddany czciciel Wielkiego Cthulhu czuję się bezpieczny. W końcu zakreśliłem go na wyborach prezydenckich.
+1
W końcu jutro mam urodziny. :)
Co jest? Nikt nie czyni przygotowań do przyjścia Wielkiego Przedwiecznego? Macie już swoje kopie Necronomiconu? A może stchórzyliście przed potęgą Wielkiego Cthulhu? Ciency jesteście i tyle...
O, Wielki Cthulhu, przybywaj!
@up, @down: Wszystkiego najlepszego życzą wyznawcy Wielkiego Cthulhu! :D
Dla podkręcenia atmosfery polecam ostatni utwór Metalliki z płyty "Ride The Lightning" (ewentualnie drugi z "S&M"). Cthulhu przybywaj! :D.
[20] No ba! Cały czas mi to leci w słuchawkach na przemian z Orionem. :D
Cthulhu przybywaj!
Iä! Iä! Cthulhu Fhtagn!
Ja wzywam Wielkiego Przedwiecznego soczystymi dronami przenikającymi wprost do głębin Pacyfiku. ]:>
miałem jakiś głupi sen, to może być przez tego cuchuchitu ? czy jakoś tam ?
meryphillia [8] Twój głos jest nieważny, zamiast "X" zakreśliłeś "V", masz przesrane :)
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn!
Po dzisiejszym śnie mogę powiedzieć jedno - Japonia to dopiero początek.
ookie >>> Nie liczy się jak, ważne na kogo. ;)
E tam, mi jak zwykle nic się nie śniło :/ Widocznie w sprawie Chul... Chult... Chtlu... Cthulhu mam w*****ne.