Technicznie genialny film, widoki i efekty zapierające dech w piersiach. Historia też w miarę interesująca, aktorstwo przyzwoite. Widziałem 3-4 razy tę produkcję, ale myślę, że i dzisiaj zasiądę przed telewizorem. Jeśli macie zamiar oglądać, to przygotujcie się na długi seans, bo całość trwa prawie trzy godziny, a i reklamy swoje robią. Mimo to, polecam.
Polsat - 20:05 - Avatar
Na pewno przehype'owany, choc nie tak jak Incepcja, ale nie hejtujmy
6/10
oglądanie go w mniej niż 100 calach to katorga. Efektów wtedy nie widać, a fabuła jest przeniesiona wprost z Disneya..
Bez reklam, w jakości BR, na większym ekranie- warto. Jak ktoś już raz widział, np. w kinie- nie ma po co wracać.
Lepiej już włączyć sobie klasykę- Heat, Goodfellas albo Aliens.
Tylko w 3D i na wielkim ekranie. Bo efekty wizualne to jedyne co ten film ma do zaoferowania.
W tv już nie robi niestety takiego wrażenia jak w kinie w 3D (jedyny film w tym formacie dla mnie do przyjęcia)
Żeby nie było: nie uważam tego filmu za coś więcej niż dobrą produkcję. Po prostu warto go obejrzeć, bo technicznie zdecydowanie się wyróżnia. Byłem w kinie na 3D, teraz zobaczę na dość dużym telewizorze, więc chyba nie będzie źle. Filmy emitowane na Polsacie są w całkiem niezłej jakości.
Od dawna nie oglądam filmów na Polsacie, bo po pierwsze ta stacja rzadko ma coś ciekawego do zaoferowania, po drugie reklamy (na kilka albo kilkanaście minut przerywające seans) są nie do strawienia.
Gdyby było w HD to można by obejrzeć ...
Nie oglądałem i nie mam zamiaru.
bardzo dziwny film ale może być ma swoje dobre sceny :) Warto obejrzeć
Nie oglądałem jeszcze, robiłem kila podejść ale już sama okładka mnie odstrasza.
Film zdecydowanie warto było obejrzeć, ale na kinowym ekranie w 3D - bo głównie o technologię i cyfrowe efekty chodziło i Avatar wyglądał rewelacyjnie. Dla samej fabuły na telewizorku to już średnio...
Kiepsko.
TV Puls ma dużo lepszą propozycję o tej samej porze
MEGA PYTHON VS GATOROID!!!
https://www.youtube.com/watch?v=R4yBv4sSKTw