Widziałem dwa razy, bardzo fajna animacja, jedna z moich ulubionych. Chyba nie ma się co rozpisywać, ale jeśli ktoś lubi ten gatunek, to będzie zadowolony. Ewentualnie o 20:00 na TV4 leci Predator, ale to już chyba każdy oglądał. :D
Z ciekawszych propozycji, na TVP1 o 21:35 będzie Park jurajski (chyba też wszyscy widzieli), a o 22:10 Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - polecam ze względu na genialność tego filmu, bo trochę późno emitują.
Podoba mi się ten film ;) nie mogłem się oderwać. Teraz obejrzę drugi raz. Dzięki za info. :)
Predator już wczoraj leciał. Załapałem się na końcówkę, więc dzisiaj z chęcią obejrzę o ile będę w domu.
Chyba tylko desperat ogląda film na TVN
A ja wczoraj w nocy oglądałem predatora, ledwo co wytrzymałem tak późno, a dzisiaj leci na TV4 o 20?
A ja wczoraj w nocy oglądałem predatora, ledwo co wytrzymałem tak późno, a dzisiaj leci na TV4 o 20?
Tak dziś transmisja Predatora o 20:00 na kanale TV4. Pozdrawiam. ;)
"Jak wytresować smoka" to jeden z najlepszych filmów animowanych ostatnich lat :) Dzięki za info !
Chyba tylko desperat ogląda film na TVN
W, a nie na.
To ciągłe narzekanie jest nudne. W przerwie sobie można zrobić kanapki/herbatę, a jakoś przecież kasę zdobywać muszą. Tak było jest i będzie.
Coś bym obejrzał, ale się nie mogę zdecydować co. Z tych 4 nie widziałem tylko 'Jak wytresowac smoka' ale pozostałych już dawno nie widziałem.
naj naj naj naj najlepszy film animowany na świecie :D (poza filmem Zaplątani :D)
A tak a propos, wie ktoś gdzie można książkę kupić? allegro i kilka ksiegarni internetowych odpada bo juz szukalam
Super, poprawiłeś mnie. Czujesz się dowartościowany?
A co jeśli jestem najedzony, herbatę właśnie piję i jestem skazany na dziesięciominutowe reklamy albo i dłuższe?
No i po Predatorze :)