polecam wszystkim wywiad z panią Ewą legendą solidarności .
Tak sie zastanawiam co widzą w lustrze dawni koledzy Ewy tak chetnie propagujących ide równości w TV .
http://wyborcza.pl/1,76842,6707971,Podziemne_zycie_Ewy_H_.html?as=1&startsz=x
przeczytaj bedziesz wiedział
rvc --> musisz zacząć tytułowac wątki zgodnie z ich treścią. Zwracam ci uwagę ponownie i poraz ostatni.
Parada z Dodą na czele. Czytałem w tamtym tygodniu Super Express, gdzie Dorotka chce być idolką lesbijek i gejów. Z tego powodu szykuje nowy Hit.
wątek jest o dyskryminacji . tytuł nawiązuje do problemu > więc nie wiem o co ci chodzi.
Nie mam absolutnie żadnego problemu z gejami, tzn. nie zawracam sobie nimi za bardzo głowy, natomiast tego typu parady rodzą we mnie tylko agresję. Jak można domagać się równości, a z drugiej strony odstawiać taki przeszkadzający wszystkim cyrk na środku wielkiego miasta?
To chyba dość oczywiste, że parada równości to pokaz hipokryzji oraz że jej skutki są dokładnie odwrotne do zamierzonych. Mam również wrażenie, że większości homoseksualistów nie podoba się pomysł parady, w każdym razie wśród gejów i lesbijek których poznałem nie spotkałem ani jednego ich zwolennika, ludzie mieli albo nastawienie negatywne, albo skrajnie negatywne. Taka ciekawostka. :)
^Mam również wrażenie, że większości homoseksualistów nie podoba się pomysł parady,
nie watpie ze w tego rodzaju paradach ida sami hetero, majacy dosyc nierownosci, tak ?
Dla przykladu w pochodach tych hipokrytycznych wstretnych moralnie surfrazystek szli sami mezczyzni
http://www.muzhp.pl/artykuly/360/w-stulecie-miedzynarodowego-dnia-kobiet.html
Rvc > morderczy tekst, naprawde dajacy poglad na pewne sprawy
Ale co u licha to ma wspolnego z jakas tam parada? Soulcatcher ma racje
nie watpie ze w tego rodzaju paradach ida sami hetero, majacy dosyc nierownosci, tak ?
Rvc > morderczy tekst, naprawde dajacy poglad na pewne sprawy
Ale co u licha to ma wspolnego z jakas tam parada? Soulcatcher ma racje
> tekst morderczy i do tego zmanipulowany o czym pani Ewa pisała > polecam
pokazuje hipokryzje .
panią Ewe poznałem kilka lat temu gdy "zmieniała płec " . Mimo ze znałem nazwisko i to ze była działaczką S nie skojarzyłem kim tak naprawde jest.( dopiero wczoraj trafiłem na ten wywiad czytając o pacyfikacji szkoły pozrniczej > osłupiałem) Rozmowa z nia pomogła mi zrozumiec problem . Niestety widac ze koledzy z czasów konspiry nie zdali egzaminu . Zadne parady opanoane przez polityków nie pomoga zmienić świadomości . NIE TĘDY DROGA .
Zaś jakiś przerobiony chłop na babę?
Do Tajlandii nam jeszcze daleko. Bardzo daleko. Zresztą może to i dobrze. Strasznego odkrycia można dokonać w łóżku z piękną nieznajomą.
Ale część wywiadu o szkole to coś strasznego. A ja myślałem, że to moje gimnazjum jest nienormalne. Szkoda mi trochę baby.
Ja tak jak Stramaccioni.
Że tak powiem - ruchać Tomku w swoim domku. Dopóki Tomek nie wynosi za próg domu swej orientacji, to mi to powiewa i nie przeszkadza.
O to własnie chodzi ze postrzegamy problem tylko seksualny. "baba z jajami" czy tez "pedały " "zboczeńcy" > takie parady są tylko okzą do pokazania sie bab z pejczami w TV .
wywiad z Ewą pokazuje problem z innej strony .
Nie rozumiem. Dlaczego po ulicach nie ma marszów ludzi lubiących anal? A nie, to właśnie taki marsz.
Dalej jednak nie pojmuję idei obnoszenia się ze swoją orientacją....
Zresztą tą paradę dziwaków mozna pominąć - jutro jest coś poważnego - Marsz dla Życia i Rodziny:
http://www.marsz.org/
Ja też nie rozumiem wielu marszów, ale stawiam na to, że mimo swoich deformacji ten marsz jest właśnie o tym, żebyśmy mimo braku zrozumienia dla czyjegoś stylu życia mogli nad tym spokojnie przejść do porządku dziennego, nie ekscytując się, obrażając, wygrażając pieściami.
Generalnie w tym kraju każdy ma pewnie swój zestaw inicjatyw, którym przyklaskuje i które go nie obchodzą. Chociaż demokracja jest ułomna, to jedną z jej zalet jest fundament wolności wyznawanych poglądów, a skoro KAŻDY może pomaszerować przez miasto, to czemu nie ci.
Loon -- Myslałem, że tak wyraźnie zaznaczyłem się w twoim forumowym życiu, że nie będziesz kłamał stwierdzeniami typu "wszystkim przeszkadza". MI NIE PRZESZKADZA. Nie jesteś pępkiem tego świata.
Ja też nie rozumiem wielu marszów, ale stawiam na to, że mimo swoich deformacji ten marsz jest właśnie o tym, żebyśmy mimo braku zrozumienia dla czyjegoś stylu życia mogli nad tym spokojnie przejść do porządku dziennego, nie ekscytując się, obrażając, wygrażając pieściami. -> wielu wygraża pięściami, bo ich orientacja seksualna jakiejś grupki ludzi nie obchodzi, a muszą "oglądać" te marsze. Ci, którzy wygrażają pięściami ze względu na swoją nietolerancję, będą to robić dalej.
Zresztą tą paradę dziwaków mozna pominąć - jutro jest coś poważnego - Marsz dla Życia i Rodziny:
Spoko spoko, dziś ci ktorzy są neutralni jutro będą ci źli bo tu nie chodzi o równość tu chodzi o akceptację i przyzwolenie. Trochę latek minie i dzisiejsi "źli" bedą przesladowani w imie jednynej słusznej politycznej i spolecznej poprawnosci.