Działa wam allegro ?
Pierwszy raz sie spotykam żeby padło .
działa
Dzialalo
\\Edit
buddookan: takie przypadki juz sie zdarzaly kilka razy na allegro, co skutkowalo zwiekszeniem czasu trwania aukcji o 24h.
[3] Znam takie stronki . Ale tu nie chodzi o ONET czy GRY-ONline gdzie przestój nikomu krzywdy nie zrobi. Tu chodzi o allegro gdzie w ciągu kilkunastu minut może być z tego niezły magiel (dla sporej liczby użytkowników).
Wiec jak widzisz. Z internetu może i umiesz korzystać ale... :]
Wiec jak widzisz. Z internetu może i umiesz korzystać ale... :]
Jakie 'ale'? Wszedles na allegro, strona nie zadzialala, i zamiast sprawdzic czy rzeczywiscie nie dziala czy tylko z twoim polaczeniem jest cos nie tak, wolales zadac pytanie tutaj. Co niewatpliwie zajelo ci kilka razy dluzej.
Kiedy zalozyles watek nie dzialalo, pozniej chwile dzialalo, teraz znowu nie dziala, a za kilka minut pewnie naprawia problem, zrestartuja serwery, i juz bedzie dobrze. A twoj durny watek z bezuzytecznymi odpowiedziami 'mi dziala' - 'mi nie dziala' bedzie zasmiecal forum. Wiec powtorze pytanie - jakie ale?
Wypij sobie melisę na noc.
wysiak -> wyluzuj chłopie, co Ty. Inne wątki są bardziej żałosne i robią spam na forum.
Kolega się po prostu spytał, po to jest forum, imo jakiegoś spamu czy głupiego wątku tu nie widzę.
emil kuron --> Kolega pyskuje, zamiast podziekowac za okazana pomoc. I jeszcze klamie, ze "zna takie stronki" - gdyby znal, to by nie mial najmniejszej potrzeby zakladac tego watku.
Cholera, chcę coś zamówić no i dupa.
Kiedyś allegro padło akurat w godzinach, w których kończyła się moja aukcja. Kiedy się podniosło, moja licytacja została zakończona, więc zmówiłem się ze zwycięzcą licytacji co i jak. Następnego dnia, dostałem maila że ktoś nowy zalicytował w mojej aukcji. Okazało się że aukcja została z automatu wznowiona i przedłużona o jeden dzień z powodu tych problemów serwerowych. Przy okazji, się musiałem tłumaczyć klientowi który wygrał aukcję dzień wcześniej.
Może to ma związek z tym :
Informacje o nowym wyglądzie Allegro krążą w sieci od jakiegoś czasu. Niektórzy z Was z pewnością czytali już artykuły na ten temat, inni – mieli okazję przetestować nowe Allegro samodzielnie. Już 13 lutego wszyscy zobaczycie nas w nowej odsłonie