Jeśli ktoś się interesuje to wie, że 6 kwietnia 2014 premierę miał pierwszy odcinek Dragon Ball Kai z sagi Bu. Jeśli ktoś nie wiedział to właśnie się dowiedział :D
Czy wiadomo może czy któraś polskojęzyczna stacja planuje emisję tych odcinków? Poprzednie odcinki KAI puszczali na AXN Spin. A jak teraz? Nigdzie nie widziałem żadnych informacji.
A moze w necie można gdzieś obejrzeć te odcinki z napisami? Japoński mi średnio idzie :P
Chętnie bym sobie oglądnął więcej odcinków Kai, na klasycznego Z szkoda mi czasu. Nie mam już tej cierpliwosci co za gówniarza, żeby przez 15 odcinków czekać aż skończa się na siebie patrzeć i zaczną wreszcie coś robić
Seria KAI jest beznadzeijna i wedlug mnie dokonano kastracji na klasyce :/ To jak pokazali finalowa walke komurczaga z gohanem (wyciecie prawie calego finalnego ataku kameha)to nawet zenada nazwac nie mozna.
Takze ja pasuje. Do tego wkurzajace reklamy na tym glupim AXN dla odmuzdzonych nastoletek.
Do tego puscili dziadowskie GT a klasycznego DB odpuscili.
No jest obcięta, ale dla mnie to duży plus. Nie mam czasu i nie chce mi się oglądać kolejny raz 300 odcinków. W Kai mam to skrócone co najmniej o połowę. Szkoda trochę że jest troszkę ocenzurowane ale...
Klasycznego Dragon Balla oglądałem jeszcze jak był na RTL 7. Kai traktuje jako przypomnienie
siara000 -> Kai jest zdecydowanie bardziej wierny mangowemu oryginałowi niż przeciągane do bólu Z. Miałem przyjemność przeczytać wszystkie tomy i jeśli miałbym komuś polecić anime, to bez zastanowienia wybrałbym serię Kai i odradzał stare (dobre?) Z. Chociaż osobiście w całości widziałem tylko starszy odpowiednik.