7x dota do oddania.
7 pierwszych osob ktore subna moj kanal na jutubie (nie wbijam fejmu kliknijcie ta mycha wiecej niz 2x :D) otrzyma takie gre na steam.
youtube.com/Z3MavericzeK
Potem odrazu dodawac z3mav na steam :)
Już. Proszę o klucz
Proszę cię. Pamiętam jak jeszcze miałeś szacunek do samego siebie i robiłeś clipy, które imo były bardzo dobre. A teraz musisz żebrać o subskrybcje? Subskrubuję twój kanał już od dawien dawna i na prawdę nie wiem co dobrego jest w proszeniu o subskrybcję kanału osób które i tak pewnie nie spojrzą na żaden twój filmik, a przecież od tego jest ta opcja aby docenić autora i wyróżnić go spośród setek innych. Może przypieprzam się niepotrzebnie, ale jednak ciężko mi się na to patrzy. Pozdrawiam i życzę wielu dobrych filmików.
ed: [4] - tak, ale subskrypcja (w tym przypadku) nie równa się większej oglądalności. Aby na prawdę zdobyć uwagę widza trzeba mu pokazać coś ciekawego, a w tym wypadku ty prosisz tylko o subskrypcje, a nie o zainteresowanie się twoją twórczością. To jest duża różnica i pierwsze wrażenie jakie odniosłem to chęć podbicia sobie liczby widzów (subskrybcji). Sęk w tym, że źle sformułowałeś 'prośbę' jeśli twoim celem jest faktycznie ten, który wymieniłeś.
A jeśli chodzi już o kwestię promocji to zawsze możesz kogoś poprosić (kogokolwiek neutralnie nastawionego, bo to oczywiste że zawsze znajdzie się taki skur*****, który da sobie łapę odje*** za twoje niepowodzenie) aby rozpowszechnił twój kanał w różnych kręgach i to będzie miało o wiele lepszy skutek aniżeli rozdawnictwo czegoś za jeden klik myszką (zwłaszcza, że różnych losowań kluczy do DOTy jest na pęczki - szczególnie na GOLu).
leem chodzi o kwestie charakteru... nie potrafie robić klipu bez pozyskania motywacji. A gdy widze ze robie klip przez 2-3 dni a obejrzy go w ciagu miesiaca 10 osob... sam wiesz o co chodzi.. .za przeproszeniem w polsce masz ch*** nie promocje ;)
Coz masz duzo racji w tym co piszesz... ale nie chodzi o wyswietl... teraz zakapowalem ze oszukuje takim czyms sam siebie bo ludzie z przymusu ogladaja a nie poniewaz tego chca.. dzieki leem230698 :)
Nie ma sprawy. Po prostu obydwaj wiemy, że potrafisz zdobyć oglądalność i zainteresowanie ludzi bez tego całego konkursu. Życzę powodzenia.
Już, a więc czekam na key.
[email protected]
Edit: Dodałem Cie do znajomych na steam.
Czekam...