Dobre gry
Ostatnio jakoś skończyła mi się wena na wynalezienie dobrych gier. Po GOW i Helo trafiłam na Fallout. To były te dobre trafienia. Teraz szukam jakieś interesującej gierki na pc lub xbox, niekoniecznie w stylu tych wymienionych. Może być też starsza.
Fighting Force
mowimy o grach darmowych? czy mogą być tez płatne? znam pare fajnych ale z abonamentem
To The Moon(RPG ale jedynie fabuła w tej grze urzeka)
Singularity(FPS)
Amnesia(horror)
Penumbra(horror)
Rome I i II(RTS)
Prawie wszystkie odsłony Fallouta bo nie wiem czy we wszystkie grałeś
The Elder Scrolls/Daggerfall /Morrowind(Klasyk)
Można by tak cały czas wymieniać lepiej by było jak byś się bardziej określił czy darmowe czy płatne, gatunek(ki), chociaż tyle : )
A co cię najbardziej interesuje? Może w kierunku eksluzywnym na Xboxa 360 - cała seria Saints Row. Od jedynki.
To czy gra płatna czy darmowa nie gra większej roli. Polecona darmówka często się sprawdza, ale często w pewnym momencie trzeba coś dopłacić.
Alexa gear: pod pojęciem abonament masz na myśli płatne co miesiąc? Jak to się płaci?
Z serii Fallout grałam we wszystkie. Moje faworyty to numery nieparzyste. Parzyste są raczej dla amerykańskiej publiki- dziki zachód itd.
WiKtOrMeGaS powiedz mi coś więcej o Amnesia. Dlaczego ją polecasz? Kiedyś widziałam zajawkę, ale wiele mi nie zostało w pamięci. Elder Scrolls oczywiście znam i cenię.
Saints Row podobno są w stylu Grand Theft Auto. To coś dla mnie. X boxa 360 mam.
Zależy jaki gatunek preferujesz. Ode mnie mogę polecić:
1. Wiedźmin 1 z modem FCR - jak dla mnie jedyna gra, której mogę dać 10/10
2. Assassin's Creed -cała seria, ale szczególnie dwójka.
3. Planescape Torment - doskonały RPG z niepokonaną fabułą (zmusza do refleksji :)
4. TES - sorry grałaś, bo nie przeczytałem :)
5. Thief - pierwsze trzy części, a szczególnie jedynka
6. Far Cry 3 -genialny FPS i sandbox
7. Battlefield 3- dla zabawy w multi
8. BioShock - półerpeg, genialny klimat.
9. Call of Juarez - dobry western
10. Red Dead Redemption- jeszcze lepszy western (szkoda, że nie dane mi było zagrać, bo na konsole )
czemu stare? ostatnia odpowiedz byla z 11 maja, nie chcialam nic odkopywac
Nie mówię akurat o tym wątku, ale wiele razy widziałem odkopane wątki przez Ciebie i to z przed kilku miesięcy.
Platne to takie gdzie wykupujesz sobie premium np. z paysafe, polecałabym seafight :) @cswthomas93pl sorry, nie zwracałam na to do tej pory uwagi, będę bardziej uwazaz
Amnesia, czyli jeden z lepszych(jak według mnie) survival horror. Szczerze Ci polecam tę grę jeżeli lubisz czuć dreszczyk strachu i jeżeli wczujesz się w fabułę to na prawdę można grę zaliczyć do udanych(tylko zadbaj o otoczenie jak będziesz próbował grać, czyli dobry półmrok słuchawki i cisza) w grze pojawiają się liczne zagadki czasami są lekko skomplikowane czasem w ogóle. W Amnesi został całkowicie usunięty "tryb walki"czyli po prostu uciekasz co nadaje większy dreszczyk emocji... Spróbuj sam zagrać może akurat się spodoba jak dla mnie bardzo dobra gra, nie będę Ci więcej opisywać bo nie chce Ci spoilerować. Tak więc tyle mogę powiedzieć od siebie i dodam jeszcze że przy tej grze bawiłem się dobre godziny i bałem się nie raz bo ta gra potrafi przestraszyć : )