Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: DMT - Mozga Trzcinowata

14.09.2011 18:03
1
tomasZx0x
17
Centurion

DMT - Mozga Trzcinowata

Orientuje się ktoś z jakiej odmiaty mozgi się ekstraktuje dwumetylotryptaminę ?? bo są mozgi, które sobie rosną "dziko" i jest też mozga ozdobna z takimi białymi pasemkami i czy z tej ozdobnej można pozystać tą substancję ?

Proszę o wypowiedzi osób, które mają pojęcie lub doświadczenie w tym temacie

14.09.2011 18:06
😁
2
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

14.09.2011 18:11
3
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

meryphillia... za bardzo nic nie wniosłeś do tematu xD.. a co Cię tak bawi ?

14.09.2011 18:26
4
odpowiedz
zanonimizowany656234
34
Generał

Stary, nie pal tyle, co to ta mozga? Ja jebie, srsly to nie dla ciebie
also też chciałbym wiedzieć jak to pozyskać xD

14.09.2011 18:30
5
odpowiedz
zanonimizowany529285
48
Senator

Nie wiem czy rzeczywiście warto babrać się z mozgą, co do której źródła zawierają mocno sprzeczne informacje (rzekoma szkodliwość graminy), skoro można użyć znacznie pewniejszej rośliny, jak np. Chaliponga (Diplopterys cabrerana). O ile mi też wiadomo, prędzej niż z mozgą, próbowałbym eksperymentów z trzciną pospolitą (Phragmites australis).

Tak czy siak, pytasz w BARDZO nieodpowiednim miejscu.

meryphillia --> niby "forever psychedelic", a rżysz jakby kolega pytał co najmniej o psychoaktywne działanie kory kruszyny ;)

14.09.2011 18:31
Coy2K
6
odpowiedz
Coy2K
112
Veteran

trole.. google nie gryzie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mozga

14.09.2011 18:41
7
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

Śmieszy mnie że kmiot szukający okazji do odlotu, o takie rzeczy pyta się na forum nazywające się"gry-online", gdzie większość to małoświadome małolaty...

Zdaję sobie sprawę, ze dostęp do dobrego LSD w Polsce jest od kilku lat dziwnym trafem mocno utrudniony, ale sam prosisz się o wizytę smutnych panów (to na serio jest realne, uwierz) i przy okazji BANa na tym forume, którego administracja ma swoje mniemanie w tych sprawach...

14.09.2011 21:41
8
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

meryphillia < po pierwsze to nie nazywaj mnie kmiotem... a po drugie jeżeli dla Ciebie DMT to psychodelik, którego celem jest się ućpać i mieć mega odlot to znaczy że nie masz zielonego pojęcia o prawdziwym przesłaniu tej że potężnej substancji... to nie chodzi o żaden odlot.. tu chodzi o pewnego rodzaju rozwój duchowy.. ale nie bede Ci tego tłumaczył, bo nie zrozumiesz...
a dlaczego pytam na gry online ?? bo tu zaraz się uzyskuje jakieś odpowiedzi, bo forum ma wieluuu userów... może dużo odpowiedzi to bzdety ale zawsze się znajdzie ktoś kto się zna na danym temacie..

Forum: DMT - Mozga Trzcinowata