Orientuje się ktoś z jakiej odmiaty mozgi się ekstraktuje dwumetylotryptaminę ?? bo są mozgi, które sobie rosną "dziko" i jest też mozga ozdobna z takimi białymi pasemkami i czy z tej ozdobnej można pozystać tą substancję ?
Proszę o wypowiedzi osób, które mają pojęcie lub doświadczenie w tym temacie
meryphillia... za bardzo nic nie wniosłeś do tematu xD.. a co Cię tak bawi ?
Stary, nie pal tyle, co to ta mozga? Ja jebie, srsly to nie dla ciebie
also też chciałbym wiedzieć jak to pozyskać xD
Nie wiem czy rzeczywiście warto babrać się z mozgą, co do której źródła zawierają mocno sprzeczne informacje (rzekoma szkodliwość graminy), skoro można użyć znacznie pewniejszej rośliny, jak np. Chaliponga (Diplopterys cabrerana). O ile mi też wiadomo, prędzej niż z mozgą, próbowałbym eksperymentów z trzciną pospolitą (Phragmites australis).
Tak czy siak, pytasz w BARDZO nieodpowiednim miejscu.
meryphillia --> niby "forever psychedelic", a rżysz jakby kolega pytał co najmniej o psychoaktywne działanie kory kruszyny ;)
Śmieszy mnie że kmiot szukający okazji do odlotu, o takie rzeczy pyta się na forum nazywające się"gry-online", gdzie większość to małoświadome małolaty...
Zdaję sobie sprawę, ze dostęp do dobrego LSD w Polsce jest od kilku lat dziwnym trafem mocno utrudniony, ale sam prosisz się o wizytę smutnych panów (to na serio jest realne, uwierz) i przy okazji BANa na tym forume, którego administracja ma swoje mniemanie w tych sprawach...
meryphillia < po pierwsze to nie nazywaj mnie kmiotem... a po drugie jeżeli dla Ciebie DMT to psychodelik, którego celem jest się ućpać i mieć mega odlot to znaczy że nie masz zielonego pojęcia o prawdziwym przesłaniu tej że potężnej substancji... to nie chodzi o żaden odlot.. tu chodzi o pewnego rodzaju rozwój duchowy.. ale nie bede Ci tego tłumaczył, bo nie zrozumiesz...
a dlaczego pytam na gry online ?? bo tu zaraz się uzyskuje jakieś odpowiedzi, bo forum ma wieluuu userów... może dużo odpowiedzi to bzdety ale zawsze się znajdzie ktoś kto się zna na danym temacie..