Witam, podacie mi jakieś tytuły piosenek takich do tańczenia po pijaku, wiadomo jak jest
Kolega ma jutro 18-nastke, zazwyczaj jedziemy z rapem, ale wiadomo jak jest, tańczyć rapu nie będziemy :D
Wiec prosze o tytuły - Disco do tańczenia ! ; ))
Pozdrawiam
coś jeszcze ?;p
takie żywe disco proszę :)
A musi byc disco-polo ? Przeciez to takie tandetne jest, ja na urodzinach napewno nie chciałbym zeby mi grali disco z pola. Zobacz sobie hity disco z lat osiemdziesiatych Boney M, Joy, CC Catch te rzeczy.
nie takie disco polo stare :D
cos w stylu " jej ubranie na podłodze" czy cos - w takich klimatach
Z nowszych - cztery osiemnastki
Z klasyki - Choć prawda boli mnie, Jesteś szalona, Figo Fago, Wolność, Dziewczyna z klubu Disco, Ciało do ciała, Nie mydło nie granat, Letni Czas, Mały Zakochany Klaun, Twoje ciało, Ciało do ciała, Bierz co chcesz, Małolata.
I obowiązkowo Biełyje Rozy, w dowolnym wykonaniu.
Tyle na szybko, jak przeglądnę swe empetrójki i wytrzeźwieję, być może dorzucę coś więcej.
[8]
tak, walenie garnkiem o patelnie - to jest muzyka.
mamy tańczyć jakieś szatańskie utwory na osiemnastce ?
opanuj się
[9] A czy ktos kaze Ci tanczyc "szatanskie utwory" na osiemnastce ? Pewnie na co dzien słuchasz disco polo a jak usłyszysz cos oryginalnego np dobry kawałek roka to od razu ze szatanski, bo nie potrafisz odróznic gatunku muzyki.
[8] Zgadzam sie w 100%:)
Co do "Belye rozy" to tylko wykonanie oryginalne - Jurij Shatunov. Wymiata, nic tylko przy tym tańczyć.