na pierszy rzut oka to gra jest dobra ale na drugi troche slaba. po pierwsze wogole nie jest realistyczna to jest wogole jakas pomylka. pierwsza rzecz ktora jest niedorzeczna to ze skrzynek wypadaja itemy ktore sa o wiele wieksze niz sama skrzynka
http://diablo.incgamers.com/wp-content/uploads/2012/03/P14-resplendent-chest1.jpg
tutaj jest dobry przyklad. Jak moze tyle tego sie zmiescic w takiej malej skrzynce?
Wogole komu by sie chcialo wkladac zloto do umarlych czy kazdego kamienia ktory mozna rozwalic. to jest druga sprawa zloto jest prawie wszedzie i nikt nie wpadl na pomysl zeby sobie zabrac jedynie nasz bohater sobie podnosi wszystko. z potworow czesto wypadaja przedmioty ale gdzie one je chowaja? przeciez kieszeni nie maja tak samo zloto.
wogole exp jest szybki i latwo jest zginac w tej grze a poza tym jest za latwa szybko sie przechodzi poszczegolne akty. bosowie to wogole porazka wystarczy spojrzec na takiego z god of war by przekonac sie ktora gra jest lepsza
moja ocena 3/10 moze poprawio cos nie cos
Klocuch12 ?!
Przecież ewidentnie widać, że wątek powstał dla beki. Kupisada na każdym kroku próbuje nam poprawić humor, choć nie często mu to wychodzi :D
Dla beki? Patrząc na twórczość autora raczej nie.
Mój dobry przyjaciel ciekawie rozróżniał poziom głupoty młodych ludzi, otóż od najłagodniejszej formy:
1. gamoń
2. idiota
3. kretyn
4. tępak
mysle, że lektura tego forum była by dla niego wielką inspiracją do rozszerzenia tej skali.
Wogole komu by sie chcialo wkladac zloto do umarlych czy kazdego kamienia ktory mozna rozwalic. to jest druga sprawa zloto jest prawie wszedzie i nikt nie wpadl na pomysl zeby sobie zabrac jedynie nasz bohater sobie podnosi wszystko. z potworow czesto wypadaja przedmioty ale gdzie one je chowaja? przeciez kieszeni nie maja tak samo zloto.
dlaczego nikt nigdy o tym nie pomyslal?!?
gracze ultrarealistycznego minecrafta, łączcie się!
Otwarłeś me oczy, już miałem wydać 200 złotych na grę, ale rzeczywiście teraz, dopiero zauważyłem, jak tyle przedmiotów może się pomieścić w skrzyniach i skąd potwory mają przy sobie złoto? Ale syf, diablo 3 to dno.
na pierszy rzut oka to gra jest dobra ale na drugi troche slaba. po pierwsze wogole nie jest realistyczna...
Ja już.
śmiejecie się z pana z 1 postu, a to jedyna obiektywna recenzja tej kiszki jaką widziałem, brawa, i czekam na następne
co do diablo 3 to tutaj gosc trafil w sedno http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5235705700
zgadzam sie z kazdym punktem z tego linku a troche juz pogralem i niestety gówno wyszło im przez te lata ;/
They did this to get people to go back to WoW. If they made D3 really good WoW would suffer.
Generalnie link z [18] bardzo dobry, polecam przeczytać chociaż pierwszą stronę.
Popracuj nad wszystkim. Może kiedyś będziesz pisał lepsze recenzje.
Droga kuposiada niestety nie mam dla Ciebie dobrych informacji. Soul po przeczytaniu Twojego tekstu i jego głębokiej analizie podzwonił do swoich znajomych w IGN, GS i reszty branżowych gigantów i mówiąc wprost: chcą Cię zbanować i odciąć od internetu. Powód jest prosty: wymyśliłeś recenzje na 6 linii tekstu, to się nie opłaca, nie ma reklam, nie ma kliknięć w obrazki, nie ma podbitych statystyk jest czysty tekst.
A jakiż to tekst. Stylem to przyćmiewasz wszystkich znanych i nieznanych pisarzy i poetów, ekipa z CDA to Ci może co najwyżej rzemyki w sandałach wiązać, a to i tak dopiero po specjalnym szkoleniu i wykupieniu dodatkowych godzin praktyk.
Szacun za to dzieło i szacun dla Ciebie. Szkoda że Cie zbanuja
nieno po tym czasie troche zmieniam zdanie bo dorabiaja ta gre moze bedzie kiedys lepsza
dodatek w drodze i recenzja dodetku tez bendzie, miejmy nadzieje ze bendzie lepiej
A już chciałem sięgać po Diablo...
jak ktoś nie lubi gier h&s to diablo 3 mu nie podejdzie. prawda jest jednak taka że to najlepszy przedstawiciel gatunku i wszystkie gry tego typu porównywane są właśnie do diablo. ja osobiście świetnie bawiłem się w d3.
dobra zajarzyłem, autor jest trollem.sory