Przypomniało mi się jak z kolegami podpaliliśmy oponę. Naturalnie nie chciała się zgasić. A dym z opony to wiadomo - widać z daleka. Wypaliło się i uciekliśmy.
Miałem nadzieję, że ten koc się zacznie jarać czy coś, ale i tak całkiem pocieszne.
Cicho, bo stara jest w piwnicy....
spoiler start
Czy tylko ja mam takie wrażenie, że oni byli ujarani?
spoiler stop
Tym to się urwa nudziło...
Najbardziej cieszy mnie fakt że "stara" na bank ten filmik zobaczy i będzie w domu kocioł :D :D
Epic!!!
Widziałam ten filmik wczoraj i to były jedne z najbardziej zmarnowanych dwóch minut w ciągu całego mojego życia. Ktoś mi może wyjaśnić, co w tym jest zabawnego/zajebistego?
[15] stara w piwnicy?
[15] Od dawien dawna człowiek się nabija z głupoty innego człowieka, a ty się dziwisz, jakbyś pierwszy raz coś takiego widziała.
Tylko prawdziwy kretyn próbuje zgasić płomień polewając go benzyną, a jeszcze większy idiota gasi płonące wiadro benzyny dmuchając na nie. Mięli znacznie więcej szczęścia niż rozumu, spokojnie mogli nie wyjść żywi z tej piwnicy.
Debile + Benzyna = Pożar
Benzyna = Pożar - Debile
Benzyna - Pożar = - Debile
- Benzyna + Pożar = Debile
- Benzyna = Debile - Pożar
Benzyna = - Debile + Pożar
[20]
[23] Tak się bawi dres polski fuck yeah...Nie ma lipy
[20]
[23] :O
HAHAHA o kurde inne takie sobie, ale Andrzej mnie rozwalil i Edyta hahah. Myślałem, że wybuchło pół miasta hehe.
Chociaż przeraża, że dorośli już ludzie mają takie pomysły.
O w morde, tramwajarz na urlopie rozwala mnie za każdym razem swoimi pirotechnicznymi zdolnościami :D
[22] W drugiej części pies jak spie*dalał, co za aparaty, nie mogę...