kiedy włonczam grę i wyświetla się techland itd to widać zamiast kursora charakterystyczne niebieskie kółko a kiedy wyświetla się napis abym nacisnął dowolny klawisz to nie działa myszką i klawiatura, proszę o pomoc
Kup oryginała na steamie lub w sklepie i problem zniknie jak ręką odjął...
Badder=> przestań gadać głupoty, to jeden z bugów w grze, mam to samo na oryginalne.
Afterfaller=> jak jest logo Deep Silver to poczekaj aż zniknie kółko, potem jak się pojawią dwa pozostałe filmiki to naciśnij ALT-TAB a potem jeszcze raz żeby wrócić do gry- będzie działać.
mam orginał i też mi się zdarza. Spróbuj Alt-Tab --> przeskoczyć do pulpitu czy gdziekolwiek, potem wróć do gry. Powinno być ok bez restartu, jeśli przyczyny są podobne (aczkolwiek nie wiem skąd problem, mam tak co 4-5 uruchomienie gry)
U mnie wygląda to w ten sposób, że czekam aż pojawi się napis "Wciśnij dowolny klawisz" daje wtedy Alt+Ctrl+Delete i od razu anuluj wtedy lewy myszy i się uruchamia normalnie.
Mam ten sam problem ale ja w innej sprawie otóż nie mogę zacząć grać gdyż na samym początku gry czyli prologu nie mogę totalnie poruszać myszą mogę nią zaatakować czy wejść w szybką zmiane eq ale jedynie nie mogę nią poruszać, wie ktoś coś może na ten temat ??
Zwykle po 3 włączeniu gra w końcu startuje.Mogli by w końcu coś z tym zrobić tak samo jak z nie wpadającymi osiągnięciami...