Witam .
Mam problem w grze Dead island ponieważ chciałem pomóc przy wypadku no i to robiłem aż nagle wyskoczyło żółte kółko żeby wrócić do samochodu i nie zdążyłem. Wziąłem żeby powtórzyć misję od punktu kontrolnego. Wczytało się i taki ch*j samochodu nie ma a kółko nadal jest i ciągle mi wyskakuje że zadanie jest zakończone niepowodzeniem. Co zrobić? może ktoś z was już tak miał?
Z góry dziękuję za pomoc :)
[2] A co ta ma do rzeczy?
Według mnie musisz wczytać stan gry sprzed zadania i zrobić je ponownie, od początku.
[4] Ma to do rzeczy ze takie bugi zdarzają sie zazwyczaj w pirackich kopiach ot co.
Co ty pierdolisz, przecież to nie ma żadnej różnicy. Bugi są z powodu niedopracowania gry.
I nie musisz mu odpisywać z drugiego konta.
[7] Grając na oryginalnej kopii, przechodząc grę 2x, raz samemu raz z kolegą na coopie i nie spotkałem takie błędu... Identyczne bugi występowały w pirackim Sacred 1 gdzie niektórych questów mimo ich wykonania nie dało się oddać. Ale jeśli oryginalna to niech spróbuj wczytać save'a przed wzięciem questa i zrobić go od początku.
I nie musisz mu odpisywać z drugiego konta. A które to moje 2 konto? Shekerrr czy jedmaster? Z takimi oskarżeniami radzę bez dowodów nie zaczynać, bo dla mnie to zwykła prowokacja, na którą odpowiadam niestety. To że ktoś dostał bana i robi sobie MC to inna sprawa, tak samo jak absurdalny argument ogame'a w temacie regulaminowym "wypowiada sie w tych samych tematach gdzie ja" , gdzie po przeczytaniu tego absurdu zacząłem sie tak śmiać że aż mnie brzuch rozbolał.
Teraz mogę powiedzieć, że przeszedłem grę na piracie 5 razy i tego buga nie spotkałem. Co wtedy? Może wina oryginałki? C'mon, rzadko kiedy gra się buguje z powodu cracka. A już na pewno nie polska gra, tylko jakieś zagraniczne AAA+ kilka dni przed/po premierze, a potem i tak do 99,99% jest już w pełni działający crack.
[7] Grając na oryginalnej kopii, przechodząc grę 2x, raz samemu raz z kolegą na coopie i nie spotkałem takie błędu... Identyczne bugi występowały w pirackim Sacred 1 gdzie niektórych questów mimo ich wykonania nie dało się oddać. Ale jeśli oryginalna to niech spróbuj wczytać save'a przed wzięciem questa i zrobić go od początku.
Przechodząc grę i pięć razy nie napotkasz wszystkich bugów. Tak to już jest z bugami niektórym występują, niektórym nie. Piracka wersja nie ma nic do tego. Masz takie same pliki z grą i masz takie same bugi.
A które to moje 2 konto?
Masz już tyle tych kont, że sam nie wiesz? artsik23.
Słuchaj jest pewien szczegół w twoich postach, który powoduje, że zawsze poznam, że to twoje konto. Po co się wypierać?
[9]
1. Ja tylko dałem sugestię tak? Nie zarzucałem mu piractwa z miejsca jak tu wszedłem, po prostu grzeczni sie spytałem.
2. Jakiż to element? Udowodnij mi tak że naprawdę wyjdę i trzasnę drzwiami, c'mon czyli jak kolega założy tu konto i będzie pisał w wątkach gdzie szanowny ogame to będzie uważany za freak mana czy kogo tam jeszcze? Ludzie mam was za poważnych użytkowników forum i naprawdę wasza argumentacja jest ździebko nie racjonalna. Wypieram sie i będę sie wypierał... BTW Jestem niby artsikiem tak? Dwa pkt rankingu sobie dodałem moim sneaky moderatorskim kontem o którym nikt nie wie nawet administracja tego portalu? Nie chce się kłócić więc może zakończmy ten temat, proszę?
2. Jakiż to element? Udowodnij mi tak że naprawdę wyjdę i trzasnę drzwiami, c'mon czyli jak kolega założy tu konto i będzie pisał w wątkach gdzie szanowny ogame to będzie uważany za freak mana czy kogo tam jeszcze? Ludzie mam was za poważnych użytkowników forum i naprawdę wasza argumentacja jest ździebko nie racjonalna. Wypieram sie i będę sie wypierał... BTW Jestem niby artsikiem tak? Dwa pkt rankingu sobie dodałem moim sneaky moderatorskim kontem o którym nikt nie wie nawet administracja tego portalu? Nie chce się kłócić więc może zakończmy ten temat, proszę?
Człowieku sam się wydałeś tym postem.
Nie zarzucałem mu piractwa z miejsca jak tu wszedłem, po prostu grzeczni sie spytałem.
Przecież to nie ty się spytałeś tylko artsik. Chyba zapomniałeś się przelogować...
I czy ja gdzieś w tym wątku pisałem coś o freak manie? Uderz w stół a nożyce się odezwą.
<------------------
I nie wiem o co ci chodzi z rankingiem, 2 punkty można sobie w 2 miesiące nabić.
[12] Ok to ciekawe jakim cudem moje konto heyloon i artsik w tym samym momencie praktycznie napisały posta? Błagam cię... Przelogowanie jednak nie trwa 3 sekund tak? Tylko troszkę dłużej. Nabić w 2 miesiące można i owszem i co z tego? I oczywiście 2 miesiące konto było ukryte po to by czekać aż zbanują mi inne konto by wejsć na tamto, seems legit. Argumenty z palca wyssane.
Taa jasne. Weź się już nie tłumacz. Pisałeś jako artsik z konta Heyloon. Nie wiem kogo próbujesz oszukać, mnie, czy siebie?
[14] Gdzie ja napisałem "ja artsik" choćby raz... Wy macie manie. Koniec offtopa. Chcesz sie wykłocać to pw.
[14] Gdzie ja napisałem "ja artsik" choćby raz...
Nie zarzucałem mu piractwa z miejsca jak tu wszedłem, po prostu grzeczni sie spytałem.
Tutaj. Masz problemy z czytaniem? Pisałem już o tym w poście [12].
Sorki, ale dla mnie jesteś idiotą. Ale jak chcesz. Rżnij głupa do końca.
[16] Trudno, masz problem w takim razie, skoro jestem takim idiota po co mi odpisujesz? Nie rozumiem. P.S. Do końca czego?
Trudno, masz problem w takim razie, skoro jestem takim idiota po co mi odpisujesz?
A dlaczego by nie?
P.S. Do końca czego?
Nie wiem. Może do następnego bana? Do nowego konta?
[18]
1. Nie wiem, przecież w myśl zasady z idiotami się nie rozmawia a jednak wypisujesz do mnie.
2. Hmm następnego? No cóż jak tam chcesz :). Bo ja nie przypominam sobie innego konta prócz tego ale jak tam wolisz... Może przejdziemy na PW jak chcesz kontynuować rozmowę dalej? Co ty na to? Wiem że to nie oficjalny wątek ale mimo wszystko.
Co za typ.. Już nawet tego nie skomentuję.
Ogame i reszta jeżdżąca po tym multikontowcu +1
Przelogowanie jednak nie trwa 3 sekund tak? Tylko troszkę dłużej.
Co jak co, ale można odpalić 2 przeglądarki naraz, albo incognito i wtedy być zalogowanym na dwóch kontach. Na gmailu tak się da, więc na golu pewnie też.
[22] EE nie da się. Gdy próbujesz logować sie na inne konto z poprzedniego automatycznie cię wylogowuje. Tak czy siak konto artsik należy do kogoś innego, deal with it and end offtop :).