Darmowe The Sims 2 Ultimate Collection na Origin!
Wystarczy wpisać jako kod produktu:
I-LOVE-THE-SIMS
Wprawdzie nie przepadam za tą serią, ale skoro dają za free. :D
Przy okazji chciałbym dodać, że to gnoll mi o tym napisał.
Działa! Dzięki! A jak wy będziecie grać - na poważnie, budując rodzinę i takie pierdoły... czy może niekoniecznie? Dla mnie zawsze Simsy to była kopalnia absurdalnie głupich i zabwanych sytuacji :D Wciąga jak bagno, prawie jak gry od Sida Meiera, chociaż wiadomo, że to gry kierowane do różnych odbiorców.
Heh czekałem na jakąś edycje kompletną w pudełku ale jak nie ma to uraczę się digitalem ;). Dzięki gnollu i Razielu
EA mnie coraz bardziej zaskakuje, chyba nie chcą już dostawać tytułów najgorszej firmy. Nie spodziewałem się że dadzą od razu całą kolekcję, wyczuwałem raczej samą podstawkę. Dzięki serdeczne za wiadomość, zawsze gra może się przydać.
Btw. Czy ta ''Pełna Edycja'' zawiera tylko te duże dodatki czy te z itemami też ?
@bogi1, z tego co wyczytałem w sieci, Pełna Kolekcja zawiera wszystko co zostało oficjalnie wydaje do Simsów.
Również dziękuję. Mimo, że nie jestem wielkim fanem serii, na pewno gra ze wszystkimi dodatkami zatrzyma mnie na parę godzin. :)
Pobierać dzieciaki - raz w Simsy to nie pedał :P
spoiler start
Nie moje, ale zajebiste :)
spoiler stop
Fajnie, że EA próbuje zmienić swój wizerunek i od czasu do czasu rzuci coś za darmo.
Jeszcze jakby zmienili nieco podejście do wydawania gier to byłbym zadowolony.
Lol ładuje się dłużej niż battlefield 3.