Sheep Jumper
Dojechalem do 800 punktow a pozniej po prostu mi sie zbnudzilo no bo czy to jkest ciekawe tak ciagle wciskac spacje i wciskac i wciskac zieeeeeew.....(meee):)
ta gra może na początku jest fajna. ale później staje się nudna!
skok, ..........skok..........skok.................skok.................skok....................skok..................skok...............skok...........skok...............skok...........skok................skok................skok..............skok................skok.................skok................skok.................skok..................skok..................skok.................skok..................skok...............zasnolem
ja się zabiłem przy 1520 serio! apsychika wysiadała przy trzystu!
przy 500 zaczeła mi sie głowa obsuwac i dobrze że skusiłem i ten dźwięk mnei obudził
Faktycznie nudna gra! Doszłam do 100 i mi sie znudziła!!
Do bani
do bani nic nie robisz tylko skaczesz po 400 pkt. mi sie znudzielo
co to za szajs
a tak na marginesie ta gra ma koniec??
spacja spacja spacja spacja spacja spacja spacja spacja spacja itd.....
szajs
Ta gierka jest do bani!! Zagrałam raz i nie chcialo mi sie juz dalej grać kiedy mialam 124pkt! czy to oznacza, ze gierka jest dobra!? Oczywiście że nie!!!!!
podskoczysz ?? zobaczcie printscreena
Gra dziwna ale taka sobie
a ja doszlam do 1750 ale mi sie znudzilo a wczesniej mialam ponad 2000
co za zmaranie nudna gra !!! doszlam do 1000 i usnelam :P
Jeny:)nareszcie mm 5386 punkty a juz myślałam że zasnę jak tak skakałam:)ni i ...kto mnie przeskoczy...:)
napszykład ja doszłem do 5767 punktów tylko po to żeby powiedzieć ci że ja cię przeskocze mogłem grać dalej ale przypomniałrm sobie ile ty miałas punktów
straszna monotonia
dla mnie ta gra napoczątku jest fajna a bohater również i poprostu podoba mi się
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda
mam 94602882364956643p i skacze dalej, ale odjazd, przeleciałem już chyba wszystkie owce na świecie