Project Pravus
Błagam niech ktoś, kto przeszedł tą grę doda do niej solucję!!!
Błagam niech ktoś, kto przeszedł już tą grę doda do niej solucję!!!
gra nudna; solucja: bagaznik-> siekiera i kawalek papieru (w rogu); w aucie w schowku klucz; idziemy do szopy (shed) -> siekiera i srubokret; w domu w lazience odkrecamy sruby przy kratce (obie) bierzemy klucz; drzwi do sypialni rozwalamy siekiera; w pralni wlaczamy bezpiecznik (fuse box); w sypialni pijemy to cos na szafce i bierzemy kawalek papieru; w biurze otwieramy antique secretaire (stary mebel czy jakos :-)) i bierzemy kawalek papieru; w salonie (living room) w kominku kawalek papieru; mamy wszystkie 4 kawalki; idziemy do drzwi tych w salonie; koniec
nooo nie chce mi sie włączyć... :( hlip hlip... ale jak mówicie ze nudna to może i lepiej
Grałam w nią trochę i nawet-nawet mi się podobała ;) Tylko, że po tej grafice można się było spodziewać czegoś bardziej strasznego niż kilka jakichś rzeczy xD
mnie sie podobała, może ma trochę odpychającą grafikę ale ten klimacik...
Co wy narzekacie na grafikę, to tylko gra na stronce chcieliście grafikę jak w FEAR ?
Mi się gra spodobała, fajny klimacik i ta niby fabuła :p
nudna niema co tam do roboty jakaś dziwna jest ta gra
krótkie tylko jakies 10 przedmiotow........
Dziwne krótkie, chora fabuła której nie za bardzo rozumiem. Za to klimat... pod tym względem gra jest boska!
Do d**py! nic dodać nic ująć!
Przeszłam, proste. Najpierw otwiera się bagażnik od samochodu i tam bierze się tę pierwszš karteczke.Potem klika się na drzwi od samochodu, a jak się już jest w ?rodku, to klikacie na schowek i tam jest kluczyk. Potem wychodzicie z samochodu i klikacie na dzwi na wprost. Tam jest ?robokręt i siekiera i je bierzecie. Wychodzicie i klikacie na drzwi za kwiatami. Wchodzicie do drzwi na lewo. potem wchodzicie do ?rodkowych drzwi(to jest łazienka). Klikacie na tš krate pod wannš i bierzecie ?róboktęt. ?robokrętem klikacie po kolei na ?róbki. Tam jest kluczyk. Bierzecie go i wychodzicie z łazienki. Wchodzicie teraz na przedpokuj. Klikacie na te drzwi po prawej. I tam po prawej stronie jest taka skrzynia. Klikacie na niš, a potem klikacie na tę dziurkę od klucza na samej gorze skrzynki. I tam w tej skrzynce też jes karteczka. No i teraz znowu wchodzicie na przedpokuj i klikacie na te drzwi po lewej. Bierzecie siekierę i klikacie niš na drzwi przed wami. Wychodzicie z nich i klikacie na te drzwi po prawej od łazienki. Tam na górze po prawej stronie jest skrzynka z bezpiecznikami i jeden z nich jest wyłšczony no to go włšczcie. Teraz wychodzicie. Znowu klikacie na te drzwi przed wami (czyli te po lewej od łazienki). Tam będzie następna karteczka i martwa dziewczyna w łórzku. wychodzicie na przedpokuj. Teraz klikacie na sam tył, tak jakby?cie wychodzili z pokoju. Znajdziecie się w salonie. Tam po prawej stronie będzie chyba piecyk(zresztš nie wiem co to jest xDD). I tam jest kolejna karteczka. Teraz po lewej stronie tego salonu sš takie drzwi to na nie klikacie. I znowu przed wami sš takie drzwi to znowu na nie klikacie. I to koniec!. Powiem Wam tylko, że okarze się że to TA dziewczyna nieżyje xDD. Gra fajna, ale mało straszna. Polecam.
Szkoda, że to takie krótkie, ale i tak "MISIE" podoba.
W niektórych momentach można dostać palpitacji włosów ! :D
A to screenek z gry ------- >