Heli Attack 3
ta gra powinna mieć pięć gwiazdek!!!!!!!
nareszcie ktos umiescil ta flash'ke....gralem w to chyba z 6 miesiecy temu
Rewelka!!
Nitek popieram twoje zdanie;)
Nitek popieram twoje zdanie;)
masz racje fajrant166 to super gierka ale grałem w nią już dużo wcześniej ale i tak mi się podoba
Nitek bez tej gry nie da sie życ!!
neznadziejna gra!!!!!!!!!!!!!
gra jest extra
Dajcie spokoj co za fajansiarska lipa ......czym tu sie zachwycac :P
grałem w heli attack 2 i 3
a powiedział by mi ktos gdzie jest to zagrania heli attack 1??
czy wogóle jest coś takiego??
sPox....powinna mieć 5 gwiazdek
nie moj styl ale ujdzie
ta gra jest cooooool...szczerze polecam..nie mam w co grac w chwili obecnej wiec nawalam w Heli Attack 3...
fajrant166 a wiesz jaka to gra A.L.I.A.S.?? TO WEJDŹ WYSZUKAJ I na www.freeonlinegames.com jest 3 cześć tej gry też superjak heli attack 3!!tylko boss jest trudny.
fajrant166 masz gta san andreas?? ja już przeszedłem:D
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
supcio
fajowa
czy tam M16
on poprostu nabija sobie posty spammer zasrany :/ nie umiesz zmiescic wszystkiego w 1 poscie to najlepiej nic nie pisz cwoku :/
a tak ogolem to gierka spoko tylko ostatni etap zdziebko trudny ;)
a ty kiszony czy jaki tam inny teletubis sam jestes lama bo nawet wyslowic sie nie potrafisz :/
ta gra jest supera i nitek nie ma na stronie www.freeonlinegames.comnie ma heli atack 2 ani 1
wy to uwazacie za fajne...to jest głupie
SPOKO GIERA:)SUPER!!!!!!!
ta gra jest super niema lepszej na 5 gwiazdek
Niemogłem wejść to tej gry!
fajne!!!!!!
nitek popieram twoje zdanie
zajefajna gra miałem wszystkie bronie jaki się da i byłem w ostatnim poziome gdzie trzeba rozwalić jak najwięcej helikopterów mi się udało zaledwie 7 ale ostrzegam to nie są te małe tylko te w czerwonym poziomie
zajefajna gra miałem wszystkie bronie jaki się da i byłem w ostatnim poziome gdzie trzeba rozwalić jak najwięcej helikopterów mi się udało zaledwie 7 ale ostrzegam to nie są te małe tylko te w czerwonym poziomie
fajne ale ciężkie
fajne ale zdania nie zmieniam
Ronaldhino --> hehe po tylupostach jeszcz nie bedziesz generałem..
do dupy
macie wszyscy racje szczegulnie nitek ale z jednym sie nie zgadzam z wami nie na 5 gwiazdek tylko 1000000gwiazdek
Wypas gierka
sssssssssuuuuuuupppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sssssssssssuuuuuuuuuuuuupppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przeszłem do 2-3 i jnie moge dalej przejsc!
super fajna gierka tylko nie umiem zniszczyc tych helikopterów polecam innym graczom!:-)
spoxxxxx
ja doszłem do ostatniego poziąmu
s
u
p
e
r
niema lepszych super gra mi sie podoba za nic niema lepszej na necie podoba mi sie polecam
Mozna pograc
super gra jest super fajna fajrant 166 ma racje
SUUUUUUUUUPER!!! Tylko za cholere ni moge przejsc ostatniego bossa i glupie ze po smierci tracimy wszystkie bronie
WEJDZCIE NA https://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=4632891 I POMOZCIE
gra miszczoska
SUPER GRA NA 5 GWIAZDEK
Bardzo mi się podoba i gorąco polecam.
Grałem w każdą gre z serii Hell Attack...każda była super ;).Jednak ta bije wszelkie rekordy--->SUPER polecam ;)
Gra jest wypasiona :) Przypomina mi troche starego, dobrego Metal Sluga
z nikim sie nia zgadzam ta gra powinna miec 100000000000000000000000000000000000000000000 gwiazdek
Nie moge przejść ostatniego w dżungli. A gra na 4,5 gwiazdki bo railgun coś się długa ładuje.
Powiem jedno...
Gra z www.miniclip.com = Dobra gra
Wiem! Na CDA jest jadynka.
Beznadziejna gra
Nezła gierka ale ja ją przeszłem
zarombista czy ktas przeszedl cala za jakims "100" razem ale strasznie trudna ta gra jak niewiem co!
spoiler start
gralem w: Heli Attack 2, Heli Attack 3 a gdzie jest Heli Attack 1
czy istnieje w ogole takie cos jak Heli Attack 1?
SUPER!!!!!!!!
Heh juz ladne 2 lata temu byla a gra opublikowana na www.miniclip.com ... ;] ale i tak fajna jest ta gierka pare razy juz przeszedlem , zachecam innych do gry :)
super gierka!!!!przeszedłem całą:):):):):)
Rewelka.
Daję 5++ jak większość
gra na pięć gwiazdek!!!!!!!!!! super polecam
gierka spox a w ostatnim poziom jest najlepszy zniszczyłem 16 samolotów:D
tych największych
poprawka 24 największe słowo