Bahama TriPeaks Solitaire
Zawiesiło mi się na level 6-5 i nie mogę buszować dalej po wyspie...co mam zrobić? Może ktoś wie?
Inne gry "chodzą" ok. Nie jest to napewno wina neta. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
mnie też zawiesiło się na 6-5.Chyba tyle tylko możliwości ma ten pasjans
Zawiesilo mi sie na 7-10.czy ktos przeszedl dalej?
Mi też się zawiesiło a szkoda.
gra zacieła się na 7-10 i nie chce dalej iść jestem wsciekła bo lubie w tą grę grać
nareszcie gra działa jestem na8-6
wiesza sie i to rowno, jestem na poziomie 7-9 i walcze z gra juz od 2 dni. Moze ktos cos pomoze? Pozdrawiam
ciekawosta, jak mam juz koniec gry i wiem ze zaraz wygram to sie wiesza.bardzo ale to bardzo ciekawe :)
Gdy gra się zacina wystarczy nacisnąć Main Menu a potem cały czas ok gra się wtedy dalej toczy .Gra konczy się na 8-10 POWODZENIA
Jeżeli gra zawiesi się-=-kliknij-MAIN MENU pokaże się -=-SAVE THE GAME AND EXIT TO
MAIN MENU-=-kliknij-OK.
Pokaże się strona główna gry-=-kliknij-PLAY pokaże się-=-CONTINUE SAVED GAME-=-
kliknij-OK.
Poczekaj aż powróci stan przed zawieszeniem i możesz grać dalej.Przy każdym zawieszeniu
wykonaj podaną operację,a ukończyszs grę na 8-10.Jest jeden mankament tej gry-po
przejsciu 8-10 ciagle powraca 8-10,ale to juz nie jest takim problemem jak wieszanie się gry.
zawiesiła mi się
Jak narazie doszłam do 6-8 i ani raz mi się nie zawiesiła.
Udało mi się dojść do 8-10. Dobrze że jest możliwość zacząć ją od nowa.
często mi się zawiesza, ale zamykam grę i wchodzę na zapisaną. Dotarlam do 8-6 i nie potrafię przejść... siedzę tu od kilku dni. Do tej pory jakoś z łatwością przechodzilam wszystkie poziomy i zastanawialam się czy jest to do przejścia, ale widzę, że ktoś dotarł dalej, więc spróbuję jeszcze kilka razy
dobrze, że doczytalam iż można przejść jeszcze dalej... udalo mi się wczoraj dojść do 8-10 i ukończyć ten poziom. Nie doczytalam jednak, że mimo ukończenia nadal zostję na tym samym... dopiero dziś zorientowałam się, że to koniec... szkoda, bo fajnie się gralo . Pozdrawiam wszystkich
doszłam do 3-4 i se nie moge poradzic
witam mi wogole dzis nie chce sie wlaczyc zaciela sie moze wiecie jak ja uruchomic ja probowalam i nic pozdro