Siema,
odkopuje dość starą grę, ale ostatnio postanowiłem ją przejść i natrafiłem na wybór, a dokładniej:
Czy pozbyć się Xany i zyskać błogosławieństwa jakiegoś tam smoka ? Czy pozwolić jej zostać ?
Osobiście nigdy nie byłem pewny co do tej decyzji, ale i tak wybierałem Xane... A wy ? Co robiliście z naszą demoniczną towarzyszką ? :D
I tak przy okazji jeszcze zapytam, czy istnieją jeszcze jakiekolwiek serwery multiplayer do Dark Messiah-a ?
Pozbądź się jej, broń, którą dzięki temu otrzymasz, jest naprawdę kosą. A co do multi, jak wchodziłem 2 miesiące temu, było ledwie kilkanaście serwerów i paru graczy, ale spróbuj, może się polepszyło.
Grałem dwa razy i polecam jednak Smoka - Miecz który dostaniesz kładzie nieumarłych jak zboże, przez ostatni level tniesz jak przecinak.
Tak jak koledzy wyżej. Mieczyk, który otrzymasz jest naprawdę dobry.
polecam mieczyk i pozbycie się jej ;)
off-top: ja w takich wypadkach zawsze podejmuje wybór zgodny z moimi przekonaniami a potem najwyżej na youtube oglądam inne zakończenia ;)
Piekna gra, szkoda, że już takich nie robią
Dokładnie Vader, szkoda ... Dlatego ją ostatnio przeszedłem :D I kolejny raz wybrałem Xane zgodnie z moimi przekonaniami. Zawsze lubiłem jej obecność i jej seksistowskie uwagi itp. :P hehe (chyba muszę znaleźć sobie dziewczynę jak tak patrzę na swoją wypowiedź :| )