Czy warto kupić apple iPhone @G
Chciałbym się zapytać tylko o 2 rzeczy. 1. Czy 2G ma problemy z otwieraniem niektórych plików tekstowych i obrazów o dużej rozdzielczości? 2. Czy porostu warto go kopic?
Ja miałem 2G teraz mam 3G to ten sam telefon różni się jedynie obudową oraz tym że w 3G jest nadajnik GPS i tyle. Nie zauważyłem aby były jakieś problemy z wyświetlaniem czegokolwiek :) a telefon jak najbardziej polecam, dla mnie już inne telefony nie istnieją :)
z plikami o wiekszej rozdzielczosci raczej nie mialem nigdy problemow, ale niektore aplikacje z AppStore'a nie dzialaja juz na iPhone'ie 2G.
Starszego modelu niż 3GS nie warto kupować. Co prawda 3G posiada iOS w wersji 4.2 i większość aplikacji z AppStore na nim działa. 2G zostało na iOS 3 i niestety większość nowych aplikacji już nie wspiera tej wersji, a często starsze aplikacje dostają update wymagający już iOS 4.
Podstawowe funkcje jak przeglądarka, czy odtwarzacz działają bardzo dobrze. Jednak siłą iPhone'a jest appstore.
Cinek 7 --> Na 3G ponoc nie bedzie dzialal juz iOS 5, wiec 2G tym bardziej Ci do niczego sie nie przyda. Co prawda jest tani, bo mozna go dostac juz za jakies 2 stowki, ale to byloby wywalenie kasy w bloto.
Likfidator --> Ale Apple juz sie konczy. Latem liczba aplikacji w Android Market wyprzedzi ta z App Store. Juz teraz roznica wynosi jedynie 100tys na korzysc Apple, bo w ciagu ostatniego polrocza w AM pojawilo sie 150 tys nowych programow, a w AS tylko 65 tysiecy. Analitycy twierdza, ze juz w czerwcu AM wyjdzie na prowadzenie.
budziakowski [ gry online level: 20 - Generał ]
Likfidator --> Ale Apple juz sie konczy.
No, oczywiscie. Wlasnie czytalem o tym jak to apple bieduje ze sprzedaza ipadow i wszystkie premiery ipad killerow zostaja przesuniete, bo zajebisty Xoom sprzedal sie w 100.000 egzemplarzy (przy oczekiwaniach rzedu 3-5 milionow)
Teraz wyjdzie iPhone5 i jak zwykle sie okaze ze sie rowniez skonczylo. Warto zapytac tez developerow czy wola zarabiac pieniadze czy robic popierdolki dla androida.
Budziakowski, probujesz robic jakis blog o technologii a nie masz o tym zadnego pojecia.