Czy warto kupić apple iPhone @G

Mobile
Odpowiedz
16.04.2011 16:01
1
odpowiedz
zanonimizowany737759
31
Konsul

Czy warto kupić apple iPhone @G

Chciałbym się zapytać tylko o 2 rzeczy. 1. Czy 2G ma problemy z otwieraniem niektórych plików tekstowych i obrazów o dużej rozdzielczości? 2. Czy porostu warto go kopic?

16.04.2011 16:06
2
odpowiedz
sebekg
112
Legend

Ja miałem 2G teraz mam 3G to ten sam telefon różni się jedynie obudową oraz tym że w 3G jest nadajnik GPS i tyle. Nie zauważyłem aby były jakieś problemy z wyświetlaniem czegokolwiek :) a telefon jak najbardziej polecam, dla mnie już inne telefony nie istnieją :)

17.04.2011 18:34
3
odpowiedz
zanonimizowany789322
28
Senator

z plikami o wiekszej rozdzielczosci raczej nie mialem nigdy problemow, ale niektore aplikacje z AppStore'a nie dzialaja juz na iPhone'ie 2G.

17.04.2011 18:35
4
odpowiedz
Lutz
173
Legend

Ja bym sie nie pakowal w 2G

17.04.2011 19:20
5
odpowiedz
Likfidator
120
Senator

Starszego modelu niż 3GS nie warto kupować. Co prawda 3G posiada iOS w wersji 4.2 i większość aplikacji z AppStore na nim działa. 2G zostało na iOS 3 i niestety większość nowych aplikacji już nie wspiera tej wersji, a często starsze aplikacje dostają update wymagający już iOS 4.

Podstawowe funkcje jak przeglądarka, czy odtwarzacz działają bardzo dobrze. Jednak siłą iPhone'a jest appstore.

17.04.2011 20:57
6
odpowiedz
zanonimizowany652583
24
Generał

Cinek 7 --> Na 3G ponoc nie bedzie dzialal juz iOS 5, wiec 2G tym bardziej Ci do niczego sie nie przyda. Co prawda jest tani, bo mozna go dostac juz za jakies 2 stowki, ale to byloby wywalenie kasy w bloto.

Likfidator --> Ale Apple juz sie konczy. Latem liczba aplikacji w Android Market wyprzedzi ta z App Store. Juz teraz roznica wynosi jedynie 100tys na korzysc Apple, bo w ciagu ostatniego polrocza w AM pojawilo sie 150 tys nowych programow, a w AS tylko 65 tysiecy. Analitycy twierdza, ze juz w czerwcu AM wyjdzie na prowadzenie.

17.04.2011 21:14
😁
7
odpowiedz
Lutz
173
Legend

budziakowski [ gry online level: 20 - Generał ]

Likfidator --> Ale Apple juz sie konczy.

No, oczywiscie. Wlasnie czytalem o tym jak to apple bieduje ze sprzedaza ipadow i wszystkie premiery ipad killerow zostaja przesuniete, bo zajebisty Xoom sprzedal sie w 100.000 egzemplarzy (przy oczekiwaniach rzedu 3-5 milionow)
Teraz wyjdzie iPhone5 i jak zwykle sie okaze ze sie rowniez skonczylo. Warto zapytac tez developerow czy wola zarabiac pieniadze czy robic popierdolki dla androida.

Budziakowski, probujesz robic jakis blog o technologii a nie masz o tym zadnego pojecia.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl