Czy zamula wam YT? U mnie nie można obejrzeć nawet 30 sekundowego filmu.
Podkreślam że Trwa to już dobre 2 tygodnie.
Od jakiegoś tygodnia jest lepiej, wcześniej przez 3 miesiące nie dało się nic zrobić.
Ogólnie tak, to ich wina, różni ludzie w różnych częściach świata mają z YT problemy, raz południe Polski ma zmułę, chwilę później północ, potem skarżą się nasi wschodni sąsiedzi i tak w kółko :P
Chociaż 30 sekundowy filmik to powinien Ci pójść. Ja na razie mogę oglądać w 720p, ale w 1080p i tak moje łącze nie daje rady (a mam kilkadziesiąt mb), a jeszcze rok temu wszystko śmigało jak marzenie.
teraz po tych zmianach głupkowatych co nie można cofać "do tyłu" bo się znów ładuje od określonego punktu... debilizm. kiedyś było lepiej. :c
No właśnie też ostatnio zauważyłem, że wolno chodzi, ale nie zawsze, czasami jest normalnie.
Już był taki wątek.
Czasami jest tragedia (oczywiście zazwyczaj właśnie wtedy, kiedy chcę obejrzeć coś ważnego).
Na początku jak odpala się jakiś filmik ,to się zawiesza i odpala od nowa ,a ogólnie to nowy wygląd youtube jest do d...
Mi działa dość płynnie, jednakże mam odmienny problem. Chodzi o to, że w chwili uruchomienia filmu player automatycznie zmienia jakość na 240p lub 144p. Jest to bardzo irytujące, czasami nie mogę nawet ustawić standardowo używanej przeze mnie 360tki. Kto ma podobnie?