Taka refleksja mnie naszła. W związku z euro, na wszelkich portalach i w telewizji mamy niemal wyłącznie informacje związane z mistrzostwami. Nie wiemy, czy ktoś kogoś ostatnio zabił. Nie wiemy, czy Tusk zarzucił coś Kaczyńskiemu i odwrotnie itd. No i czas na refleksję ostateczną. Czy cokolwiek straciliśmy na tym, że nie jesteśmy bombardowani tymi informacjami, które nie mają żadnego znaczenia? Nie sądzę. Koniec refleksji. Dobranoc.
Zgodzę się, przyjemna taka niewiedza i cisza,brak ciągłego plucia jadem i wytykania sobie niecnych uczynków,Bronisława jedynie niekiedy ujrzymy cieszącego lico swe zacne przy bramce naszych. do lipca mam nadzieję tak będzie.
i Goool!!!
promilus1 celny post ! Osobiście nie mogę narzekać, nie słyszy się o polityce, kłótniach, aferach, komisjach, pis to, po tamto, podwyżka vat, wieku emerytalnego, benzyny, szara smutna rzeczywistość... co najwyżej parę ujęć z zamieszek przed jakimś meczem, ale ogólnie błogi spokój i ludzie cieszący się na ulicach. To co się działo wczoraj w Krakowie nie przypominało Polski na co dzień.
Ale po Euro się zacznie i wrócimy do naszego kochanego grajdołu :P
Zdaje się, że przyłączyliśmy się do kolonizacji kosmosu.
stramaccioni - biorąc pod uwagę, że Ziemia to kawałek kosmosu - to i owszem.
Afery się zaczną po euro - ze zdwojoną siłą, bo tak nieudolnego rządu chyba nigdy nie mieliśmy i mam nadzieję, mieć już nie będziemy.
ktoś wysłał do psa Kory 60g zielska :D
gehenna -> twoja spostrzegawczość jest zaiste imponująca, aż szkoda, że marnujesz ją w internecie
Dżoana Krupa wypoczywa na plazy we Włoszech... naprawde takie niusy cie bardziej interesuja?
Wszyscy celebryci uciekli na trybuny i nie ma o czym pisać.
Cieszmy się chwilą puki możemy :),drugiej takiej sytuacji raczej nie będzie (chyba ze Polska wygra mistrzostwa, to przez pół roku będą tylko o tym trąbić).
chyba ze Polska wygra mistrzostwa
Szansa jest jak jeden do... ech, nie umiem do tylu liczyć.
Hiszpania poprosiła o pomoc i ją dostała oraz Cypr zaczyna przebąkiwać o kłopotach
Co do wydarzeń z Polski, to było posiedzenie Sejmu. Głównie dotyczyło likwidacji Funduszu Kościelnego.
Według posła Kotlińskiego z Ruchu Palikota, który wypowiadał się w sprawie Funduszu Kościelnego, "Polska stała się watykańskim kondominium". Jak zwykle poseł wykazał się wiedzą, bo Watykan nie miał nic wspólnego z powstaniem Funduszu Kościelnego, który został stworzony za Bieruta. Co więcej, duchowi spadkobiercy PZPR, czyli SLD, razem z Ruchem Palikota byli autorami projektu ustawy likwidującego FK.
Ale w sumie... czego ja się mam spodziewać po posłach Ruchu Palikota.
edit:
Aha, i najważniejsze. Na razie to są tylko przebąkiwania, ale Rada Ministrów przyjęła założenia budżetowe na przyszły rok i m.in. zaplanowała podniesienie płacy minimalnej do 1600 zł.
Skończy się euro2012 i zacznie się stary cyrk z "tematami zastępczymi" :)
edit
No nareszcie srednia z 37,02 zmieniła się na inną czyli mamy nowy dzień :)
1816 / 36,32 = 50dni
38/38 spełnione
-----------------------------------
KONTO USUNIĘTE
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników.
StefanBurczymucha - Byłeś tu tylko, aby zrobić jakiś rekord?
1816 / 36,32 = 50dni
38/38 spełnione
KONTO USUNIĘTE
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników.
What the Hell this
StefanBurczymucha Kto to był? Ta tajemnica nie zostanie wyjaśniona podobnie jak katastrofa smolenska...
Nieciekawi was kim był StefanBurczymucha?
Pobił jakiś rekord i zamknął konto, a pisał bardzo ciekawie...