Czy te słuchawki są oryginalne ? http://allegro.pl/sluchawki-monster-beats-by-dr-dre-solo-hd-nowe-i2210834494.html
Czy za taką cenę mogę liczyć na uczciwość sprzedającego ?
[2] - dziękuję za wyczerpującą odpowiedź !
Od kogo
TypDataNumerZwrotny
mateusz400400 (10) ( Kupujący ) Negatywny pon 13 lut 2012 11:40:38 CET2044118073 Pokaż
Towar nie ma nic wspólnego z oryginalnymi słuchawkami. Przesyłka z Chin z gównianą podróbą. Jakość fatalna. Zamówiłem 2 szt. zostałem zmuszony do zapłacenia za 2 przesyłki po 50pln każda. Towar otrzymałem w jednej. Kontakt tylko mailowy. Dramat !!!!
[Odpowiedź z: pon 13 lut 2012 17:24:32 CET] Zakup dotyczył modelu turbine pro, sprowadzany był on od innego producenta którego niestety nie sprawdziliśmy dokładnie. Za zaistniałą sytuację przepraszamy, pieniądze zostały zwrócone
Ale wydaje mi się ,że oryginały PZDRO
[4] - Grać. Ale ja bym prosił o odpowiedzi jak najbardziej serio.
TO SĄ SŁUCHAWKI PODROBIONE
WE WSZYSTKICH PORÓWNANIACH ZWRACAJĄ UWAGĘ NA TO CO SIĘ OD RAZU RZUCA W OCZY - TWARZ NA OPAKOWANIU SŁUCHAWEK JEST W ORYGINAŁACH JASNA I CAŁKOWICIE WIDOCZNA, W PODRÓBACH TWARZ DR.DRE JEST CIEMNA I BEZ DETALI - IDENTYCZNIE JAK NA FOTO Z AUKCJI.
fuuuck caps lock :P
Oczywiście 90% osób, które kupi je na tej aukcji nawet nie "zauważy" różnicy w dźwięku. Może inaczej. Nagle te słuchawki zaczną grac na zintegrowanej karcie dźwiękowej lub taniej komórce znacznie lepiej, niż dowolne inne słuchawki do 100 zł :)
gówniana jakość, ale się o to rozchodzi --->
po lewej oryginały, po prawej podróbki
EDIT: aha i w wielu recenzjach pojawia się to samo - podróbki dają różną głośność na lewym i prawym kanale
@Narmo
Pierdolić dźwięk! Ważne że są "by dr Dre" i już wszystkie dupeczki Twoje na dzielnicy xD
Myślisz, że ktoś Ci sprzeda słuchawki warte 530.95zł w cenie 219zł? Jasne, że nie. Głupich gównarzy szukają, którzy nie mają obeznania w jakości dźwięku, a liczy się dla nich fakt, że są "by dr. Dre". Brawo. Należysz do tej grupy!
[10] - Nie ja tylko moja siostra. Mnie tylko prosiło o poradę.
<-- [12] - Brzmienie w High Definition
Zaawansowany design głośnika zapewniający bardzo czysty dźwięk
[4] --> A one mają "wyglądać" czy "grać"? :D Bo jak to pierwsze, to wszystko jedno.
Jeśli, grać, to też niemal wszystko jedno...
do tego to dropshipping, gościu nawet nie ma ich fizycznie u siebie, tylko zleca wysyłkę kolesiowi z Chin przycinając na tym jakieś 20-30zł. Szkoda zachodu a negatywa można wyrwać bardzo łatwo.