Witam. Chciałem zapytać czy mój laptop Asus x53S, Intel Core i3 2330m 2.2 gHZ, geforce gt 520mx, ram 8gb ddr3 poradzi sobie z takimi grami jak BF4, Call of duty Ghost, Splinter cell : blacklist oraz gry które będą wychodzić w tym roku typu Dragon Age Inqusition wiem ze wymagań jeszcze nie ma ale jak wy myslicie?
Chciałbym uzyskać w miarę szybko odpowiedz bo nie wiem czy mam brać pod uwagę zakup czegoś nowego czy na ten 2014 rok jeszcze jakoś sobie da rade :)
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Jak wystarczają ci niskie-średnie ustawienia, to powinien dać radę.
BF4 zapomnij o multiplayerze
Czemu mam zapomnieć o Multi ?
Bo nie dasz rady grać nawet na najniższych detalach.
Ja z Core i5 2,5Ghz z 8GB ramu i Radeonem HD 7730 1GB mam 20-40fps na minimalnych detalach w 1366x768 w multiplayerze a jest to laptop o dwie klasy szybszy od twojego (głównie ze względu na kartę graficzną).
Ok, dzięki za odpowiedź :)
A jeśli chodzi o multi to nie będzie wychodził żaden patch który zoptymalizuje granie w multiplayer?
Pytam bo miałem podobnie z Assassin Creed Black Flag bo na poczatku gra chodziła bardzo ciężko jednak po aktualizacjach zyskała na szybkości tak jak i multi :)
Nie ma tu co optymalizować jak komputer musi ogarniać wielkie pole bitwy z 32-64 żywymi graczami iw czasie rzeczywistym obliczać każdą wystrzeloną kulę.
w sumie racja.. W assassin creed az tak dużo się nie dzieje w multi.. xd a co myślisz o innych grach ktore mają mieć premierę na 2014 rok ? :)