Czy miał ktoś do czynienia z sklepem SkyNet?

Forum Komputery
Odpowiedz
21.04.2019 22:46
1
odpowiedz
GhostRipp
1
Junior

Czy miał ktoś do czynienia z sklepem SkyNet?

Witajcie,

Planuje zakupić nowy notebook marki MSI do mniej wymagających gier i znalazłem w Google sklep SkyNet, który oferuje sprzęt troszkę tańszy, a niżeli w sklepach stacjonarnych - czy zetknęliście się z nim i macie jakieś opinie? Bo nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto, a wszystko wygląda rzetelnie. Napisałem do nich prywatną wiadomość i wszystko wydaje się w porządku. Wysyłka, sposób doręczania. (Odrazu mówię, że tak wiem - kupno notebooka do gier to niezbyt dobry pomysł. Wiem,że ambitniej było by coś złożyć samemu ale po prostu wole kupić gotowca)

21.04.2019 23:36
WolfDale
😉
2
odpowiedz
WolfDale
92
~sv_cheats 1

Kiedyś miałem z nimi dużo do czynienia w sferze komputerów, ale także konsol do gier. Ale to było wiele lat temu, więc teraz moja opinia o nich nie będzie aktualna. I chyba każdy pamięta ulotki od nich z cenami części PC czy konsol w skrzynkach pocztowych czy pod drzwiami.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl