Tak jak w tytule jestem ciekaw czy NFS Shift oraz NFS Shift 2 Unshlead mi odpali na Laptopie
Parametry:
Procesor: Inter Core i3, 2,53GHz
System: 64 Bitowy
Pamięć: RAM 3,0 GB
Proszę o odpowiedź :)
Ale bierz poprawkę na to,że te strony czasami się mylą i wskażą Ci to tak mniej więcej czy ci pójdzie czy nie.
a co bys chciał wiedzieć o mojej grafie ?
Po prostu podaj jaką masz a wtedy będziemy wiedzieć, czy dane gry Ci pójdą.
Karta graficzna Intel GMA HD wystarczy czy cos więcej podać ? Jesli więcej to co ? :)
Moim zdaniem na minimalnych może pójdzie, karta graficzną jest zintegrowana a takie karty do grania za bardzo się nie nadają. Spróbować zawsze możesz ale ja Ci nie gwarantuje na sto procent.
ok . Dzięki za informacje. Strasznie się napaliłem na tego Shifta :C ale niewiedzialem czy mi pojdzie więc zakupiłem Pro Streeta i na wysokich idzie ale musze uzyć game boostera . Moze niedlugo zakupię Shifta :)
Nie pójdzie na zintegrowanej karcie Intela. Chyba, że satysfakcjonuje ciebie >15 klatek.
na integrze? hmm powodzenia bedziesz mial caly czas bullet time...
chociaz z drugiej strony jak mialem stacjonarke to shift jeden chodzil mi calkiem fajnie na core 2 duo i gforce9600 gt no ale kurde ta karta u ciebie to masakra jest...
ehh. Ale niedawno grałem na słabszym lapku i był shift i na wysokich latałoo bez zadnej scinki. (2.20 GhZ), intel core i3 tam był .
Odpalić to ci może silnik, a nie gra.
Odpalić odpali, ale na zintegrowanej karcie w laptopie będziesz miał takie lagusy, że będziesz miał ochotę wywalić go przez okno.