tak jak w tytule, Ci co tam mieszkają i pracują, mogą parę słów napisać o tym kraju, byłem tam 2 razy a teraz mam szansę wyjechać tam na dłużej, może na stałe, tylko od osób które tam są często słyszałem, że w irlandii nie jest już tak kolorowo jak kilka lat wcześniej, prosze o jakieś opinie zorientowane osoby
jak się żyje, służba zdrowia, świadczenia itp
jak traktują polaków
jak jest z pracą
koszty życia, mieszkania itp
[2]
i co to wnosi do mojego pytania? napisałem jak napisałem żeby było wiadomo o którą irlandie chodzi
To, że wprowadza zamieszanie, bo nie ma takiego państwa. Są Irlandia Północna i Irlandia.
I nie narzekaj, podbiłem ci wątek. :)
napisałem jak napisałem żeby było wiadomo o którą irlandie chodzi
Konkluzja - zapytales o kraj ktory nie istnieje zeby latwiej bylo zaczaic o jaki kraj ci chodzi :)
Serio nie zrozumieliście o który kraj chodzi? No to panowie bardzo słabo u was z myśleniem.
Stra już to zauważył więc nie wiem po co Twój post $ebs Master? podbijasz sobie ilość postów:)?
Napisze tak. Jeśli chodzi o EU to jest to jeden z najlepszych krajów dla Polaków (poza Polską :)). Polacy na razie zepsuli sobie reputacje w Holandii, Anglii i trochę w Niemczech. Więc tam nie musisz się martwić o jakieś wytykanie palcem itp.
Ja tam mieszkam w Radomiu i mogę pochwalić się chytrą babą ;).