Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Czy jest cos taniego w Ikei co polecacie?

08.10.2014 00:10
1
zanonimizowany801212
16
Pretorianin

Czy jest cos taniego w Ikei co polecacie?

Kupuje sobie troche mebli z Ikei przez net i zastanawiam sie czy moze jest cos fajnego co mozecie polecic? Chodzi mi o jakies rzeczy do domu typu lampki, pufy, poduchy, z ktorych jestescie zadowoleni? Powiedzmy do 100 zl.

Komus cos szczegolnie od tej firmy pasuje? Nie jestem ich fanem, ale wiem, ze potrafia zrobic cos fajnego.

08.10.2014 00:39
2
odpowiedz
zanonimizowany918141
16
Konsul

jest jedna fajna rzecz niestety nie wiem jak sie nazywa, gdyż jak składałem to raz mi wyszło wyrko, raz szafa innym razem stół a raz nawet odbierało białoruską tv.

08.10.2014 09:45
Nazgrel
3
odpowiedz
Nazgrel
201
tgn

Klopsy

08.10.2014 12:40
Herr Pietrus
4
odpowiedz
Herr Pietrus
230
Jestę Grifterę

Tak całkiem serio - czym się różnią mebelki z ikei od tych z BRW na ten przykład? I czy naprawdę maja głupsze instrukcje montażu? żarty z Ikei zawsze w cenie, ale szczerze mówiąc nie mam w domu niczego z Ikei i nie wiem, jak wygląda skręcanie takiej ikeojwej szafy.

"Po każdej wizycie w Ikei składam swoje życie od nowa."

08.10.2014 12:46
Kyahn
5
odpowiedz
Kyahn
276
Rossonero

[1]
Jak masz małe dzieci to mają bardzo fajne kolorowe zestawy plastikowych kubków, talerzy i misek.

[4]
Skręcałem najtańsze biurko jakie mieli oraz meble dla dzieci i żadnych problemów z instrukcją czy też montażem nie miałem.

08.10.2014 12:53
6
odpowiedz
William_Wallace
152
Generał

Ja jestem zadowolony z regulowanej lampki na biurko, którą można przekręcić w każdą możliwą stronę. I z kolorowych poszewek na jaśki. Za to nie jestem zadowolony z dywanika pod stolik czarnego w białe pasy, który niemiłosiernie przyciąga kurz i się strasznie gniecie. Jeszcze mają fajne klimatyczne grube ramki na zdjęcia/obrazki Ribba i tanie świece - podgrzewacze zapachowe za 30 szt. 10zł. Kilka luzem leży w szafie z ubraniami i to już rok czasu, a kiedy otwieram szafę ładnie pachnie wanilią :)

Forum: Czy jest cos taniego w Ikei co polecacie?