Kupuje sobie troche mebli z Ikei przez net i zastanawiam sie czy moze jest cos fajnego co mozecie polecic? Chodzi mi o jakies rzeczy do domu typu lampki, pufy, poduchy, z ktorych jestescie zadowoleni? Powiedzmy do 100 zl.
Komus cos szczegolnie od tej firmy pasuje? Nie jestem ich fanem, ale wiem, ze potrafia zrobic cos fajnego.
jest jedna fajna rzecz niestety nie wiem jak sie nazywa, gdyż jak składałem to raz mi wyszło wyrko, raz szafa innym razem stół a raz nawet odbierało białoruską tv.
Tak całkiem serio - czym się różnią mebelki z ikei od tych z BRW na ten przykład? I czy naprawdę maja głupsze instrukcje montażu? żarty z Ikei zawsze w cenie, ale szczerze mówiąc nie mam w domu niczego z Ikei i nie wiem, jak wygląda skręcanie takiej ikeojwej szafy.
"Po każdej wizycie w Ikei składam swoje życie od nowa."
[1]
Jak masz małe dzieci to mają bardzo fajne kolorowe zestawy plastikowych kubków, talerzy i misek.
[4]
Skręcałem najtańsze biurko jakie mieli oraz meble dla dzieci i żadnych problemów z instrukcją czy też montażem nie miałem.
Ja jestem zadowolony z regulowanej lampki na biurko, którą można przekręcić w każdą możliwą stronę. I z kolorowych poszewek na jaśki. Za to nie jestem zadowolony z dywanika pod stolik czarnego w białe pasy, który niemiłosiernie przyciąga kurz i się strasznie gniecie. Jeszcze mają fajne klimatyczne grube ramki na zdjęcia/obrazki Ribba i tanie świece - podgrzewacze zapachowe za 30 szt. 10zł. Kilka luzem leży w szafie z ubraniami i to już rok czasu, a kiedy otwieram szafę ładnie pachnie wanilią :)