Ja w Call of Duty MW3 -723 h
Tibia.
BF 2, ostatnio grane 4 lata temu
Times
Commander
254:47:20
Squad Leader
544:38:47
Squad Member
566:12:38
Lone Wolf
28:23:52
Parachute Jump
01:34:15
Total
1394:02:37
o boże, nie wiedziałem, że tyle tego nabiłem, dzięki chłopaki :D
Far Cry - około 1000h
WOT - 811h
Na DotA 2 mam 933 godziny. W jedynce o wiele wiecej. Tez sie pewnie sporo uzbiera z Ultimy Online i Jedi Knight Jedi Outcast.
Swego czasu dużo grało się w Tibie... 500h mogło pęknąć. Jeżeli chodzi o inne gry to nie
800 h w Wocie, z 1000 w Gears of War 1, co najmniej 1000h w Lolu ( okolo 1800 gier na 5vs5)
Tekken Revolution - około 700 h
Killzone 3 - 589 h
Unreal Tournament - z 10 lat przy grze to jakies tysiące godzin, nigdy nie liczyłem ale setki to zdecydowanie za mało.
Ponad 2000 godzin w Guild Wars, ale to już czasy sięgające gimnazjum, tak czy siak nie żałuję :D
cod4 - około 1000h
Dayz - ponad 2000h
Więcej napewno tytułów w które tyle grałem niema.
Battlefield 3 ---> 1354h
CS 1.6 dokladnie 1280 godzin a skonczylem jakies 2 lata temu. Jakbym gral do teraz to by bylo duuuzo
w wowie mam aktualnie 45 dni przegranych
Chyba w żadnej nie miałem ponad 500h. A przynajmniej w żadnej, która by czas liczyła, bo może i za gimnazjum te 500h w Tibii było :).
Z udokumentowanych wiem, że w Oblivionie miałem na zapisie gry 144h i w ten czas zrobiłem wszystkie możliwe do zrobienia questy.
Za czasów kiedy PS3 dopiero startowało, w 2007, z pewnością ponad 200 godzin przegrałem w Resistance: Fall of Man. Do dzisiaj miło wspominam tryb multi z tej gry.
Ostatnio na 30-dniowym abonamencie w FF XIV grałem 98 godzin i niedługo planuję odnowić subskrypcję, więc jeszcze trochę do tego dojdzie.
Bf 2 ok 800h i był to najlepszy czas spędzony przed kompem, inne gry się chowają.
World of Warcraft: ponad 16320 h
Zazwyczaj gram tylko w gry singlowe, a jedyne multi (MMO), w które grałem najwięcej czasu to The Secret World - 418h.
Nie wiem, czy az tyle czasu spedzilem (Bo nie liczylem) - ale najdluzej w sieci grywalem w Jedi Academu (Multiplayer, mody, Movie Battles 2).
WoW.
Ja chyba nawet 100h nie nabiłem w żadnym tytule a co dopiero 500. Najwięcej to ponad 200godzin przy Morrowindzie i Oblivionie (razem z dodatkami), ale to i tak single player. Generalnie tryb multi omijam szerokim łukiem, bo dla mnie to tylko zazwyczaj niepotrzebny dodatek.
Około 300h w Warbandzie i 230h w BFME. W żadną grę nie grałem tak długo jak w te dwie (no może oprócz coda 4, ale gram od premiery więc trudno powiedzieć).
koło 400 godzin w Binding od Issac + Wrath of the Lamb. Koło 600 godzin mam przegrane w Mass Effecta 3 na multiku.
Myślę, że spokojnie w Diablo II czy Quake III Arena, na przestrzeni kilku lat to się tyle nazbierało
W gimnazjum (sporo gralem) i w sredniej (juz nie), to moze mialem sporo czasu, ale teraz zwyczajnie byloby mi szkoda, bo i tak mi brakuje godzin, doba jest za krotka :P. W gimnazjum na pewno w głupia gre online napieprzalem 500h, moze nie tibia, ale wstyd sie przyznawać :D
A ja myślałem, że życie tracę mając 67 h w Dotę... Te moje niecałe 70 jest już według mnie dużą ilością. Większość z was powinna odwiedzić lekarza..
Diablo 2 - 6 lat non stop.
Guild Wars - 5 lat non stop.
Diablo 3 - ponad 2000h obecnie.
W kilka grałem sporo, pewnie z 200-300h, ale ponad 500 to tylko w
spoiler start
Tibię.
spoiler stop
LoL - Ok. 1500h gdyby odjąć playera stającego cały dzień, może nawet trochę więcej.
CoD 2 i CoD 4 500h pękło. Zabawa w multi zaczyna się od tysiąca godzin.
No i być moze Wszystkie do kupy PES.
Sam BF2:
Commander
118:50:32
Squad Leader
1332:12:34
Squad Member
392:11:55
Lone Wolf
193:12:58
Parachute Jump
05:12:26
Total
2036:27:59
Nie licząc WoT, BF3 i BF4 :)
Nie było takiej gry, najwięcej czasu spędziłem w multi BF Bad Company 2 (230h), w Cs 1.6 i Cod 4 było koło 200. Jeśli chodzi o gry singlowe to najwięcej nabiłem w Obliviona (około 400h).
Jak się ma +/- 1000 gier w lolu, to na bank jest tyle ;)
Poza tym BF3 też dużo, może kiedyś metin2 sporo
Według Steam mam 142h w Killing Floor i 108h w Left 4 Dead 2, reszta gier poniżej 75 godzin.
W podstawówce albo 1. gimnazjum grałem jeszcze w Counter Strike'a na Non-Steam, więc tam mogłem mieć z 200-300h nabite.
Unreal Tournament - z 10 lat przy grze to jakies tysiące godzin, nigdy nie liczyłem ale setki to zdecydowanie za mało.
Tak, to jedyna gra, gdzie mogłem osiągnąć te 500 godzin (od '99 roku)
Dota 2 732 godziny.
W Dote 1 grałem chyba jeszcze więcej :3
No i oczywiście Diablo 2 ^^
W sumie nie pamiętam ile mam na liczniku w Diablo 3 ;P
Left 4 dead 2 ponad 422h to chyba moj rekord
w stacraft 2 tez cos bedzie kolo 500
Jeśli chodzi o tryb multi to w żadnej grze nie przegrałem ponad 100 godzin. Lubię różnorodność dlatego często zmieniam tytuły. Najwięcej godzin jak do tej pory spędziłem przy "Skyrimie". Jak na tą chwilę około 150 godzin.
W multi nie, mój rekord to niecałe 100 godzin przy Modern Warfare 2. Za to w singlu spędziłem, na wszystkich platformach łącznie, może 700-900 godzin z Devil May Cry 3.
- Z podliczonych, ok 1000 trochę w Diablo 3
- Parę lat w Diablo 2, niepoliczone ale napewno będzie grubo ponad 1k
- jak dobrze pamietam to z 60parę dni /played (~1,5k h będzie) - łącznie ok. 3 lat gry na Wowie
- nie policzone, ale 3 lata gry (z przerwami) w LoLa - ponad 500h będzie napewno
Prawie wszystko Blizzard.
Hm, jakoś plus/minus 800 godzin na multiku World in Conflict. Oj grało się, grało się.
W kolejnosci MU Online, WoW i WoT.
W single udalo mi sie skonczyc raptem kilka gier, wiekszosc mi sie predzej czy pozniej zaczyna nudzic.
Ja gram dwa lata w World of Tanks już bez większych przerw. Godzin rozegranych bardzo dużo.
Ja w gry na multi nie gram bo mi net nie pozwala ale....Just Cause 2: 833h i mam 92,47% więcej rzeczy znaleźć nie umiem ani żadnych paczek itp.
Z pewnością, dawno temu zawaliłem sporo egzaminów na studiach przez Ultime Online na serwerach Clair's Lair i Dreammasters. Nigdy tego czasu nie liczyłem, ale na pewno to było znaczni więcej niż 500 godzin. W tysiące pewnie... i wiecie co - mimo wszystko - nie żałuję. Co więcej, chętnie dziś bym pograł ponownie w tę grę, ale popularność serwerów już nie ta.
Gram już tak ze 20 lat z okładem ale w zasadzie tyle czasu to chyba tylko w The Old Republic spędziłem. GW2 na starcie mnie potwornie wciągnęło ale tak po ok. 200h zrobiło się nagle bardzo nudno i zaprzestałem zabawy.
Nie znam konkretnych wartości, ale na pewno CS liczony w większości wersji (od bety, przez 1.6 po CS:S), Enemy Territory, Morrowind i World of Warcraft.
W WoW można sprawdzić ile czasu się grało, niestety nie mam aktywnego abonamentu, żeby to zrobić. I chyba wolę nie wiedzieć :)
243h w BF3 a w BF4 42h. Więc słabo przy was wypadam, a może to i dobrze? :)