Witam. Mam wrażenie że dzisiaj grałem z kimś z Rockstar Games na PS3 w GTA IV. Wyglądało to tak. Wszedłem na Deathmatch z kolegą (gadaliśmy na Skype) i trafiliśmy na gościa o nicku "RockstarGamesGB". Ja byłem drugi w tabeli i miałem około 1200 $, a on w tym czasie miał około 3600 $. Od razu wydało mi się to dziwne. Wszedłem w jego kartę gracza i miał tylko gry Rockstara. Te GB w nicku od razu skojarzyło mi się z Grand Britain więc napisałem do niego po Angielsku, a on odpisał "Que ?" i to chyba coś znaczy po Francusku. A więc nasuwa się pytanie, czy grałem z kimś z Rockstara?
od razu skojarzyło mi się z Grand Britain
A co to jest?
Nawet jak to był ktoś z Rockstara, to co z tego?
Grand Britain - Wielka Brytania, sorka, mój angielski nie jest najlepszy.
-edycja posta-
=D=2 - Na PS3 może byc tylko jedno konto o takim samym nicku.
juz nic...
Granie z kimś od Rockstara to nie jest jakiś wyczyn, jest nawet trof/aczik aby zagrać z kimś z Rockstara.
Jeszcze tydzień.
[10]
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5477-WPJM-9388
Powiedz szczerze. Jesteś taki tępy, czy tylko udajesz?
kluha666 - Dobra, dobra :D
Cyber Rekin - To trofeum to jest tak naprawdę za zabicie byle kogo.
Kratos, dawno ciebie nie było!
Nom nom nom. Ale coś wyszliście z formy bo prawie dwa miesiące mnie nie odkryliście.
Która to już twoja reinkarnacja bo przestałem liczyć? Następnym razem prowadź dwa konta na raz, w tym jedno niech stwarza pozory fanboy'a xboxa, myślę że minęły by wtedy co najmniej 3(dni) miesiące zanim byśmy cię rozpoznali;)
Zresztą, co tam twoje kolejne wcielenia w obliczu nadchodzącego rozszyfrowania największej (zaraz obok genezy istnienia Chupacabry) zagadki ludzkości - prawdziwej tożsamości Tobiego z Naruto!
spoiler start
i od razu odrzucam możliwość że to Obito, fakt że zamaskowany ma jego oko i daje dużo hintów na taką możliwość jest tylko przekomarzaniem się z nami, tak samo jak wcześniej większość była wielce przekonany że to będzie Madara. Stawiam na Izunę albo tego Uchihę z dawnego zespołu Danzou
spoiler stop
Tobi to kozak. :D
To trofeum to jest tak naprawdę za zabicie byle kogo.
Nie, tylko za zabicie pracownika R*.
Zresztą, co tam twoje kolejne wcielenia w obliczu nadchodzącego rozszyfrowania największej (zaraz obok genezy istnienia Chupacabry) zagadki ludzkości - prawdziwej tożsamości Tobiego z Naruto!
Taa, a Kisiel nas wszystkich strolluje i przez następne 10 chapterów będzie Sasek :D
Tobi to kozak. :D
Ja tam wolę Paina :)
To trofeum tak naprawdę jest za zabicie byle kogo kto ma to trofeum. O. Czyli każdy. Nie możliwe abym za 3 razem bo tyle miałem kont na PSN, za pierwszym razem zabił kogoś z R*. W RDR tak samo...
Grand Britain
Nie, po prostu zmieniłem nick raz. Z tą trójką to mi się pomyliło, sory.
Ja mam w nicku 'Ghost' to znaczy, że rozmawiasz z duchem. Z kolei mój kolega ma 'Ezio' to znaczy, że jest głównym bohaterem Assassin's Creed.
Grand Britain
<----
Nie wiem , czy kupować BC2 , bo mam rodzinę do wyżywienia
O narody świata......
:D