Chcę sobie kupić office'a 2000, żeby było taniej, to używkę i niemiecką wersję - tu pytanie, czy będzie się dało to jakoś spolszczyć/ "zangielszczyć"? Szukałem na necie, ale żadnej sensownej odpowiedzi nie znalazłem - może nie wiem, gdzie szukać :/
Nowsze office'y są już niepotrzebnie pogmatwane, wolne i drogie jak cholera, więc tamtych nie chcę kupować.
Nie lepiej ściągnąć OpenOffice (Apache) lub LibreOffice za darmo ?
Zdecydowanie nie, tego syfu nie chcę nigdy na oczy więcej widzieć.
Jak nie, to w dzisiejszych czasach nie da się zmienić języka głupiego office'a? :(
To nie jest program z "dzisiejszych czasów", nie wspominając o tym że niemieckie wersje programów MS nie są "zniemczonymi" wersjami programów angielskich.
A jak ściągnę pirata i wklepie oryginalny klucz?
To wtedy będzie nielegalny.
Kup sobie samego Worda 2000 Pl i tyle -> http://allegro.pl/word-2000-oryginalny-bcm-i4529012196.html
Dobra rada i pewnie tak zrobię. Tylko co jak będę potrzebował excela, czy power pointa :( No cóż, ewentualnie w takich przypadkach będę się męczył z darmówkami...
Kup cywilizowaną wersję, min 2007, a najlepiej min. 2010.
Ja w życiu nie wróciłbym do czasów sprzed wstążki.
Do Oo/Lo z własnej woli też nie...
Herr Pietrus
Jakoś nie widzi mi się wydawanie 500zł na office'a (nie na studencką kieszeń...) i męczenie się z tymi nowszymi wersjami, gdzie są te gówniane aktywacje, pierdyliard niepotrzebnych opcji, nawalone wszystkiego, interfejs, który nie należy do przejrzystych i jeszcze fakt, że po prostu na innych kompach ludzie mogą mieć starszego office'a (np. bardzo popularnego jeszcze XP) i wtedy mój dokument się nie odtworzy. Wolę uniknąć takich sytuacji.
A głównie na wordzie mi zależy, a tego powerpointa/ excela to rzadko użyję, więc ewentualnie poszukam jakiejś alternatywy (choć na myśl o open/ libre chce mi się wymiotować :)
Żeś student to kupuj to i po problemie ->http://allegro.pl/ms-office-2010-dla-uczniow-kurier-gratis-i4525826797.html
Dokumenty możesz zapisywać w starych formatach.
Teraz znacznie częściej to Ty będziesz miał problem z otworzeniem pliku, bo wszyscy używają 2007 w górę.
Trzeba iść z postępem bo inaczej się zginie.
Też ciekawe rozwiązanie z tym officem dla uczniów.
Deton
Z tym to akurat żaden problem, wystarczy na maila sobie plik wrzucić.
Deton
dobreprogramy.pl/Microsoft-Office-Compatibility-Pack,Program,Windows,12202.html