W tym wątku można typować i dyskutować o:
Czarnogóra - Polska - Podgorica - początek spotkania 20:30
Transmisja - Prawdopodobnie TVP1
Poprawilem. Daj typ :)
Ja typuje
1:2
Dla nas strzeli dwie Lewandowski tym samym odblokuje sie po nieudanym dla niego starcie sezonu :)
Sizalus -> ja wiem czy w ostatniej chwili? Ustawa jak byk mówi, że mecze musza być w otwartej tv.
1:0 dla Czarnogóry...
Zaraz wbije Bulzaj i zacznie od Januszy wyzywac :)
Czarnogóra - Polska 3:1
Przewagą Czarnogóry jest to, że grają jednym składem od 5 lat a u nas jak zwykle reprezentacja "się buduje".
Jedynego gola dla Polaków strzeli najlepszy obecnie polski piłkarz Błaszczykowski.
Nie widzę, żadnych powodów aby sądzić że Polacy mogą wygrać.
Myślę że Czarnogóra może dać polskim kopaczom lekcje piłki nożnej, obym się mylił.
Nie jedziemy tam w roli faworyta, a to zawsze dobrze dla naszych.
Ja zawsze wierze, a szkoda...bo lepiej nie wierzyc a potem byc mile zaskoczonym niz wierzyc i tylko byc rozczarowanym.
2:0 dla Czarnogóry, to dobra drużyna
[13] Raczej my tez gramy jednym skladem od 5ciu (prawie) lat, tyle, ze my ta reprezentacje budujemy nadal
Wygramy jednobramkową przewagą. 1:0 i będę zadowolony.
[17] Jesteś pewien? Może najpierw poczytaj sobie, choćby na Wikipedii, o reprezentacji bo mam wrażenie, że kojarzysz ją tylko z kadencji Smudy.
w dupie mam repre, oglądne tylko mecz z Angolami
A z czarnogóra przejebiemy :)
Będzie ten mecz w tvp za darmochę, czy nie będzie, bo już nie wiem, same sprzeczne informacje.
2:0 dla Czarnogóry.
5:0 dla Czarnogóry
Oficjalnie jeszcze tego nie wiemy.
Teraz już chyba wiemy. Niestety nie będzie, Cyfra i N się wycofały, to prawda, ale pokażą inne platformy w PPV :/
Kpina i tyle.
Klamka zapadła, meczu w TVP nie będzie. Tylko PPV. Prawa mają: Polsat, UPC, Multimedia, Toya, Inea, Astra, Vectra. by Weszło.
Czarnogórcy powinni wymęczyć 1:0. Taki wynik obstawiam, bo choć jest tam kilku solidnych graczy to nasi powinni postawić opór wystarczający do uniknięcia kompromitacji jaką mogłaby być kilkubramkowa przegrana.
2:1 dla gospodarzy.
Brawa dla nki i Cyfry+, że wycofały się z tego syfu. Polsat wiadomo, najwięksi zwolennicy PPV w Polsce, więc brak komentarza.
2:2 gole Błaszczykowskiego i Obraniaka
[20] Wystarczy ze reprezentacja byla budowana na Euro. Nie spinaj sie, prawie w koncu robi roznice.
[22] Uwaga, co?
2:0 dla Czarnogóry, ale w sumie mnie to wali bo i tak w ogólnodostępnej nie będzie transmisji.
VanTheMan jako jedyny poprawnie wytypowal wynik meczu. Dodatkowo wymienil jednego ze zdobywcow bramki.
Tylko pogratulowac :)
A drugi (Obraniak) to asystent przy drugim golu ;)
Co wygrałem?:D