Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: CUPSELL/CODIA-pytanie

22.08.2013 16:59
1
FIREBLAST
106
NUKE!!!

CUPSELL/CODIA-pytanie

Siemanko mam pytanie: jak należy to rozumieć. Zakupiłem na www.cupsell.pl koszulkę no i super paczka przyszła wszystko ok ale chciałbym was zapytać jak to jest że: Siedziba firmy znajduje się w Kołobrzegu natomiast paczka przyszła z pod Warszawy (Jaźwiny) [kurier z Warszawy ale to już normalne]. Może mi to ktoś wytłumaczyć? nie mam nic do firmy tylko po prostu zawsze chciałem wiedzieć jak to działa?

Oto być może ważne info---> http://www.firma.egospodarka.pl/raporty-o-firmach/firma,13939187,codia-sp-z-o-o.html

Czy może być tak że Siedzibę (papiery, sprawy biznesowe itd) mają w Kołobrzegu, a tak mają umowy z innymi sklepami na terenie całej Polski i paczki wychodzą od nich (tyle że z ich nazwą firmy tzn. CODIA SP Z.O.O)? może ktoś to wyjaśnić?

Na nadruku jest napisane coś takiego:

NADAWCA:

CODIA SP ZOO-------->(nazwa spółki z siedzibą w Kołobrzegu)
JAŹWINY 75----> adres sklepu z którego wyszła paczka
39-215 CZARNA

22.08.2013 17:05
Browar Drinker
😱
2
odpowiedz
Browar Drinker
88
Szef wszystkich szefow

A jak to możliwe, że firma dajmy na to Orange ma siedzibę w Warszawie i tysiące placówek rozsianych po całej Polsce? Niepojęte.

22.08.2013 17:31
3
odpowiedz
FIREBLAST
106
NUKE!!!

Czyli mówisz że Siedziba firmy jest w Kołobrzegu a np. w Warszawie(w Jaźwinach) mają "swój" sklep albo umowę z innym sklepem" i przy wysyłce na paczce widnieje nazwa tej firmy z siedzibą w Kołobrzegu a adres z tego sklepu z którego wysłano ją? i wtedy jest:

CODIA SP ZOO
JAŹWINY 75
39-215 CZARNA

Dobrze rozumiem?

22.08.2013 17:36
Browar Drinker
👍
4
odpowiedz
Browar Drinker
88
Szef wszystkich szefow

[3] To na pewno logiczniejsze niż to, że pod Warszawą mają fabrykę/magazyn, skąd wysyłają towar.

22.08.2013 17:37
5
odpowiedz
FIREBLAST
106
NUKE!!!

@Browar Drinker---Czyli jest tak jak napisałem zgadza się?

22.08.2013 17:39
cswthomas93pl
6
odpowiedz
cswthomas93pl
147
Legend

Masz Ty chłopie problemy..

17.02.2014 21:05
👎
7
odpowiedz
zanonimizowany977607
1
Junior

Uwaga na cupsell.pl oszusci!!!! prowizji nie wypłacicie za sprzedane produkty dopóki nie nazbieracie 100 zł co jest nierealne. Po pierwsze ciężko komuś sprzedać ten badziew (słabej jakości koszulki nadruk do du*y czarny ni e jest czarny a biały nie jest biały) znajomi którzy kupili coś z mojego sklepu byli wściekli! Po drugie przez ok 2 dni widziałem, że ktoś zakupił 4 produkty w moim sklepie prowizja nie wpłynęła poczym w tajemniczy sposób informacja znikła. Ps. prezes cupsell to zwykły burak fisiujący w internecie skoro już gębom reklamujesz cupsla panie prezes to nie wciskaj ludziom ciemnoty...

18.02.2014 12:23
8
odpowiedz
zanonimizowany977716
1
Junior

Hej PKA18 , odpisałem Ci już też na innym forum na którym wkleiłeś tą samą treść, czasami prościej odezwać się do mnie bezpośrednio [email protected]

Co do treści: bardzo mi przykro, że tak to odczytujesz, próg 100zł jest wyłącznie z tego powodu, że przy wypłacie trzeba dopełnić formalności prawno-księgowych i jest z tym kupa roboty, ale nie ma problemu, żeby w Twoim przypadku zrobić wyjątek, napisz proszę do mnie swój nick z CupSell na [email protected].

Niestety nie mogę zadowolić wszystkich choć bardzo bym chciał, uwierz mi na słowo, mam dobre intencje.

Co do prowizji to znikają w momencie gdy ktoś zamówi koszulkę i jej nie odbierze, lub za nią nie zapłaci, żeby sprawdzić o co chodziło w Twoim przypadku potrzebuję jakieś dane.

Co do znajomych którzy byli wściekli z zakupu, chciałbym im zrobić nowe koszulki lub zwrócić pieniądze za zakup, daj proszę znać.
Pozdrawiam
Prezes CupSell.pl (burak)

Forum: CUPSELL/CODIA-pytanie